Blog

BLACK FRIDAY -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

 

Cyklistika je nejen zábavným způsobem, jak se dostat ven a pohybovat se, ale také důležitou součástí rozvoje dětí. Dětská kola nabízejí nekonečné příležitosti k objevování světa kolem sebe, získávání nových dovedností a budování sebedůvěry. V tomto blogovém článku se podíváme na to, co dělá dětská kola tak výjimečná a jak vybrat ten správný model pro vaše dítě.

 

 

V létě hledáme způsoby, jak udržet naše děti v plné zábava a zároveň příjemně osvěžené v letním teple. Jedním z nejoblíbenějších způsobů, jak toho dosáhnout, je investovat do nafukovacích bazénů . Tyto bazény nejsou jen místem k ochlazení, ale také zdrojem nekonečné zábavy a dobrodružství. Pojďme se blíže podívat na to, proč jsou nafukovací bazény pro děti tak skvělé.

 

 

Kolečkové brusle jsou zábavné a zdravé způsobem, jak trávit čas na čerstvém vzduchu nebo na kryté dráze. Pro mnohé nováčky může být výběr správných kolečkových bruslí a zvládnutí jejich jízdy poněkud děsivé, ale nebojte se! Tento komplexní průvodce vám pomůže při výběru správných bruslí a nabídne tipy na to, jak na ně jezdit.

 

 

 

Návrat do školy je pro děti důležitým okamžikem, a jednou z prvních věcí, které je třeba zvládnout, je výběr správného školního penálu. Penál není jen praktickou pomůckou pro uskladnění školních potřeb; je to také stylový doplněk, který může vyjádřit osobnost vašeho dítěte. Abyste udělali správný výběr, podívejte se na tyto praktické rady pro výběr ideálního školního penálu.


 

 

 

Nový školní rok je vzrušujícím obdobím, ale také časem, kdy je důležité vybrat správnou školní tašku pro vaše dítě. Správná školní taška není jen praktickým doplňkem, ale také důležitým nástrojem pro jeho celkový školní zážitek. Při výběru toho nejlepšího školního batohu je několik klíčových faktorů, které je třeba zvážit. Níže naleznete podrobný průvodce, který vám pomůže při tomto důležitém rozhodnutí.

 

 

 

Polská společnost MoMi navrhla své produkty i pro rok 2023 tak, aby byly funkční, praktické a uživatele překvapily promyšlenými řešeními a užitečnými funkcemi. Proto je jejich hlavním cílem, aby produkty MoMi   sloužily mnoho let a vydržely opakované skládání, rozkládání, praní a přenášení.


 

 

 


Značka Love It Store It je mladá, inovativní společnost. Specializuje se na výrobu produktů, díky kterým si můžete život lépe zorganizovat, uspořádat a prostřednictvím kterých bude Vaše domácnost krásnější a barevnější. Love It Store It vyrábí dekorativní úložné koše, v různých velikostech a s krásnými barevnými motivy.

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT studentský penál s malým panelem PXA-14-35

 

Starý penál už synovi dosluhoval, a navíc byl velký a těžký. Sice v něm bylo na každou tužku, pastelku či fix místo, ale stejně – znáte děti – nebyly skoro nikdy psací potřeby složeny tak, jak mají být, a po otevření z penálu všechno padalo po zemi. Byla jsem tedy ráda, že jsem mu mohla věnovat nový penál.

 


 

 


 

 

QKIDS je Polská značka, která se specializuje na výrobu koloběžek. V sortimentu QKIDS najdete tříkolové koloběžky pro nejmenší, ale také koloběžky pro větší děti, pro které dobrodružství s jízdou teprve začíná.

Výrobci QKIDS přicházejí na trh s novými bezpečnými a kvalitními koloběžkami se kterými Vaše děti zažijí spoustu zábavy.

 

 

 

MoMi je Polská značka, jejíž prioritou při výrobě svých produktů je hlavně bezpečnost Vašeho děťátka. Produkty MoMi mají stabilní konstrukci, bezpečnostní pásy, vhodné brzdy a zámky, jakož i protiskluzové podložky - vše potřebné k tomu, aby se vaše dítě cítilo pohodlně, a vy spokojeně navíc vám budou sloužit několik let.

Pro rodiče, jejichž nebaví trávit svůj volný čas neustálým hledáním vhodných doplňků pro aktuální potřeby svého dítěte jsou produkty MoMi díky své multifunkčnosti ideální. Navíc tak ušetříte peníze pro jiné potřeby spojené s vaším andílkem, jejichž určitě není málo.

 


 

 


 

Aj v roku 2021 značka Casualplay  pripravila ponuku nových autosedačiek, ktoré rodičom uľahčia každodenné starosti, a rodičia si tak budú môcť naplno užívať radostné chvíle so svojimi malými anjelikmi.

Casualplay nesklamala ani v roku 2021 a prichádza s novými inovatívnymi, kvalitnými a bezpečnými autosedačkami, ktoré sú navyše aj dizajnovými kúskami. Produkty sú  v ponuke v rôznych farbách a tak si z nich môžu vybrať  všetci rodičia podľa svojho vkusu. 

 

Odrážedlo , tříkolka , koloběžka , šlapací kára nebo kolo ? I vy byste rádi koupili děťátku nějaké to v ozítko , ale nevíte, které by bylo vhodné?

Připravili jsme pro Vás poradnu, kde máte možnost si v ybrať jednoduše podle věku dítěte . A to už od 6 měsíců až do 8 let.

 

Od 6 měsíců

Ideální pro děti od půl roku je tříkolka Smart Trike Recliner kočárek . S polohováním, splňuje normu jako kočárek a tedy můžete na procházkách vyměnit za běžný kočárek. Děťátko si umí v tříkolce i zdřímnout. Dodávána is pláštěnkou. Na výběr 3 barvy, všechny unisex, vhodné pro chlapce i holčičky.


 

 


 

Také v roce 2021 značka Casualplay nabízí novinky, které rodičům usnadní každodenní starosti, a rodiče si tak budou moci naplno užívat radostné chvíle se svými malými andílky.

Casualplay nezklamala ani v roce 2021 a přichází s novými inovativními, kvalitními a bezpečnými produkty, které jsou navíc i designovými kousky. Produkty jsou v nabídce v různých barvách a tak si z nich mohou vybrat všichni rodiče podle svého vkusu.

 

 

Už během těhotenství se nastávající rodiče připravují na příchod nového člena rodiny, někdy i více najednou.

Co všechno mám koupit? Kolik kusů? Kdy objednávat?

Možná máte představu, co všechno potřebujete, ale určitě se najde i něco, na co jste pozapomněli. Proto jsme pro Vás připravili seznam is radami, abyste věděli zorientovat. Některé věci je potřeba zajistit ještě před porodem, jiné je možné postupně dokupovat.


 

 

 

 

Pixie crew je český výrobce školských potřeb, kreativních hraček a dárečků. Produkty Pixie crew mají za úlohu především rozvíjet kreativitu, fantazii, prostorovou představivost, schopnost plánovat, ale také jemnou motoriku dětí.

Ve všech produktech Pixie crew je zakomponován silikonový panel, který posune možnosti školních potřeb jako například penály, pouzdra, batohy a podobně, na zcela jinou úroveň.

 


 

 

 

Který kočárek je nejlepší? To je jedna z nejčastějších otázek, kterou si rodiče kladou, když čekají dítě. V tomto malém tématickém průvodci , který byl vytvořen jako vzájemná spolupráce mezi Casualplay a ilustrátorkou Agustin Guerrero Vám poradíme, co potřebujete o tom vědět.

Příchod prvního dítěte Vám přinese nové životní zkušenosti, proto nové maminky pokud jsou ochotny mohou sdílet svůj příběh s ostatními rodiči. Spolupráce s  Casualplay se zrodila proto, aby se společně vytvořil tento vtipný ilustrovaný průvodce, plný tipů na výběr nejlepšího kočárku .



 

 

 

Jak vybrat autosedačku pro své dítě? To je jedna z nejčastějších otázek rodičů, když čekají dítě. Casualplay je značkou a lídrem v oblasti bezpečnosti, která vyrábí dětské produkty již téměř 50 let. Ilustrátor Xarly Rodriguez známý jako "Lucrativo" je nezávislým designérem a zároveň otcem na plný úvazek.

Příchod prvního dítěte byla pro něj velkou změnou, změnil se na uspěchaného otce, který touží sdílet své obavy spolu s budoucími rodiči prostřednictvím svého profilu Instagram, Lucrativo. To ho vedlo ke spolupráci s Casualplay a vytvořil obrázkový manuál jako, postupovat při výběru autosedačky - známé kresby, které vysvětlují, jak si vybrat autosedačku .


 

 

 

Dřevo nás bezprostředně spojuje s přírodou. Zdá se, že děti tomu rozumí lépe než kdokoliv jiný. Dřevěné hračky nikdy nevyšly z módy a zůstávají hlavním zdrojem zábavy po celém světě. Tímto se řídí i výrobci dnešních dřevěných hraček.

V současnosti se dřevěné hračky opět těší velkému zájmu, ne jen proto, že rodiče si při výběru hraček pro své děti vzpomínají na své dětství. Obecně se vracejí k tradičním hračkám, aby vyvážily poměr mezi moderními hračkami a hračkami digitálního světa. Vzpomínáte si na hračky vašeho dětství? Podívejte se s námi na několik hraček ze dřeva, které svou kreativitou a barevností získávají stále více srdcí dětí a jejich rodičů v České republice.


 


 

Autosedačky jsou neodmyslitelnou součástí základní výbavy pro každé dítě. A jako dobrý a starostlivý rodič, i vy jistě chcete pro své ratolesti jen to nejlepší. Jak však vybrat autosedačku, která je kvalitní, bezpečná a pohodlná zároveň, a ještě k tomu všemu i skvěle vypadá?

 

 

 

 

Značka Play už celé roky prináša do života rodičov a ich detí radosť, pohodlie a bezstarostnosť. Stará sa o ich bezpečie a snaží sa z pliec rodičov vziať ten náklad starostí, ktoré sprevádzajú narodenie každého malého drobčeka.

Značka Play priniesla v roku 2020 novinky z kategórie autosedačiek a k populárnemu golfovému kočíku Play Funky pridala dve nové farby.

 

 


 

 


 

I letos si značka Casualplay pro všechny moderní rodiče připravila novinky, které jim nejen usnadní každodenní starosti, ale zároveň i znásobí radosti, které zažívají se svými nejmenšími.

Casualplay v roce 2020 přichází s produkty, které jsou jako vždy inovativní, designové, kvalitní i bezpečné, a nabízí své osvědčené výrobky v nových moderních barvách. Ty dokonale zapadnou do městského stylu všech rodičů.

 

 

 

I v toto nové desetiletí přichází značka Puky s novinkami, které sledují aktuální trendy a dělají čas vašich dětí, které stráví na svých oblíbených tříkolkách, odrážedlech a kolech, jedinečným a nezapomenutelným.

Vykročte do jara 2020 s novými produkty a doplňky od výrobce Puky, který chce pro vaše děti jen to nejlepší a nejkvalitnější.

 

 


 

 

 


 

Příchod každého děťátka předcházejí několikaměsíční přípravy, během kterých narazíte na věci, o kterých jste možná ani netušili, že existují a běžně se používají. Než se však pustíte do jejich objevování a čtení vícestránkových návodů, začněte s tím, co určitě znáte. Kočárky jsou přece tou nejzákladnější částí dětské výbavy.

 

 

 

Ať už jste si to v tom každodenním shonu všimli nebo ne, Vánoce se nezadržitelně blíží a předvánoční šílenství pomalu, ale jistě začíná. Ne všichni patří k těm prozíravým šťastlivcům, kteří nakupují vánoční dárky průběžně během celého roku, a většina z nás stále ani jen netuší, co mámě, babičce, bratrovi, dětem, kolegyni či té věčně milé a ochotné sousedce vůbec zabalit pod stromeček. Jelikož stále máme trochu času na to, abychom plánovali před tím, než se pustíme do nakupování, připravili jsme si tento článek pro všechny, kteří hledají inspiraci na dárky.


 


Aj tento rok si značka Kaiser pre svojich zákazníkov pripravila novinky pre sezónu 2019/2020, v ktorej prináša nielen nové farby a vzory už dobre známych fusakov, ale prichádza aj s úplne novým modelom s názvom Velvet Kiki.

 

 

 

 

Rodičia tohto storočia určite túžia po tom, aby svoju dôležitú úlohu zvládli perfektne, no zároveň pri tom chcú vyzerať moderne a štýlovo. Preto nie je žiadnym prekvapením, že sa dizajnové trendy dostali aj do sveta, ktorý sa točí okolo detí a ich mamičiek a oteckov. Je úžasné sledovať v obchodoch, koľko vecí majú moderní rodičia teraz k dispozícii, a ktoré im otvárajú nielen nekonečné možnosti, ale rovnako im aj uľahčujú každodenný život v tejto uponáhľanej dobe.


 

 

 

Hrací podložky, deky a hrazdičky jsou krásnou a originální vzdělávací hračkou pro vaše miminko. Výborně ho zabaví a pozitivně ovlivňují rozvoj zraku, sluchu, hmatu, nebo jeho pohybových schopností. Každá hrací podložka, o které si přečtete, má řadu interaktivních prvků a plyšových, zvukových nebo závěsných hraček. Podporují tak dětskou představivost i kreativitu. Výhodou je, že hrazdičku nebo podložku víte využít i samostatně. Zabavíte tak svého prcka kdekoli to bude potřebné a zaručíte mu známé prostředí.

 

 

 

 

Kvalitní spánek je základem pro běžné fungování a přežití příjemného dne. Spánek ovlivňuje celý náš den. Pro každého rodiče je důležité, aby jeho dítě spalo dobře. Pro děti je spánek základ pro jejich dobrý a správný vývoj. Aby spánek plnil všechny své funkce musí být nejen kvalitní, ale i zdravý. Výborné dětské matrace z horkého Řecka k nám přináší značka Greco Strom, která ví, co děti a jejich rodiče potřebují v každém počasí.


 


 

Španělská značka Casualplay i v roce 2019 přichází s více novinkami, které pomáhají rodičům v řešení otázek ohledně péče o děti. Značka Casualplay se stala populární především díky tomu, že se velmi aktivně přizpůsobuje životnímu stylu moderních rodičů - snaží se odlišit od jiných značek tím, že vyrábí produkty inovativní, designové a které nejen usnadňují každodenní život maminek a tatínků, ale zároveň i dbají na kvalitu a bezpečnost.

Jaké novinky si tedy v roce 2019 připravila značka Casualplay pro své zákazníky?

 

 

Nezáleží na tom, zda používáte úložné boxy na skladování sezónních věcí nebo vám pomáhají v každodenním udržování pořádku, jedno je však jisté - úložné boxy by měly být neodmyslitelnou součástí vaší domácnosti, pokud si ji chcete udržovat uklizenou, přehlednou a organizovanou.


 

 


 

To, že kosmetické produkty z Mrtvého moře jsou účinné a občas dokážou i zázraky, je mnohým známé. Zamýšleli jste se však někdy nad tím, proč má Mrtvé moře takové blahodárné účinky?

 

I přes extrémní výkyvy počasí a teploty, které momentálně pociťujeme, je jasné, že jaro se už nezadržitelně blíží. Začátek tohoto oblíbeného ročního období přináší i začátek venkovních aktivit, se kterými jste vy a vaše ratolesti museli dosud počkat kvůli chladné zimě.


Pokud si říkáte, že jaro 2019 bude pro vás a vaše nejmenší jiné a že je načase vyzkoušet nové věci, udělejte tak spolu s novinkami od známého výrobce kol, odrážedel a tříkolek Puky.

 

 


 

Pojem Černý pátek se stal v našich končinách v poslední době poměrně populární a i když v jeho názvu stojí, že jde konkrétně o pátek, tento den se u obchodníků až tak striktně nedodržuje a z pátků se stávají někdy celé víkendy plné slev a výhodných cen.

 


Ako sme si už za tie roky zvykli, videohry, počítačehracie konzoly získali medzi rodičmi celkom zlú reputáciu. Určite ste už neraz počuli, že nimi mladí a mnohokrát ešte menší strácajú čas, zatiaľ čo by sa mohli venovať produktívnejším veciam.
Pravda je však taká (ako potvrdili aj viaceré vedecké štúdie), že hranie videohier je dobré a má zdravý vplyv ako na mozog, tak aj na telo.

 


 

 


Když se dny konečně oteplí a my po dlouhých měsících shodíme hrubé kabáty a bundy a definitivně jejich odložíme do skříně, je jasné, že období trávení času venku se oficiálně začalo.
Přemýšleli jste už nad tím, co je lepší než dlouhé procházky v parku nebo přírodě, která se pomalu probouzí? No procházky na dvou, tří nebo dokonce čtyř kolech! Ano, mluvíme o  kolech , tříkolkáchodrážedlách pro naše nejmenší (kteří možná až takovými prcka už nejsou, ale v našich očích nimi zůstanou asi navždy).

 

 



Karnevalmaškarní plesy jsou každoroční součástí masopustní sezóny, která se v této době, ať chceme nebo ne, týká zejména našich dětí. A jako každý rok, určitě i tento přemýšlíme nad tím, jaký nejlepší kostým vybrat pro školkaře nebo školákům. Minimálně něco tak skvělé, s čím se jim podaří umístit se na prvních třech místech v karnevalové soutěži. I když samozřejmě, nejlepší by bylo, kdyby celou soutěž rovnou vyhráli.
 


 

 



Jozef Karika patrí v súčasnosti medzi jedných z najpredávanejších spisovateľov experimentálneho žánru na Slovensku a mnohí ho označujú titulom majstra strachu a napätia. No jeho úspešná literárna cesta sa začala ešte skôr, ako sa zapísal do povedomia fanúšikov slovenskej literatúry svojimi hororovými príbehmi, a takisto neraz prekročila hranice nášho malého Slovenska.

 



Pojem nové evropské normy ECE R129 ( i-Size ) se poprvé dostal do povědomí v červenci 2013 a od té doby výrobci vyrábějí autosedačky pod touto normou už několik let. Proč se však za poslední rok vzpomíná stále častěji?


 

 

Všetky deti majú právo na to, aby sa bavili, a aby bolo ich hranie kreatívne, zábavné a takisto náučné, keďže je známym pravidlom to, že keď sa deti hrajú, učia sa. Preto ak ako rodičia premýšľate nad tým, aká hračka by pre vašich drobcov bola najlepšia, určite začnite uvažovať nad stavebnicami Lego.

Lego od svojich začiatkov – kedy boli jeho stavebnice zložené zväčša z farebných, takmer úplne obyčajných dielikov – prešlo dlhú cestu. Dnes môžeme listovať niekoľkostranovými katalógmi plnými Lego produktov, o ktorých sa nám v detstve ani len nesnívalo. Značka Lego však už nie je iba pre deti, svoje si v nej nájde takmer každý. A vôbec nezáleží na tom, či ide o tých najmenších, školákov, tínedžerov alebo dokonca dospelých.

 

 

Jméno Dominik Dán zůstává pořád zahaleno rouškou tajemství, i když je jedním z nejznámějších slovenských autorů literatury dneška Jeho pravá identita není široké veřejnosti známa a znají ji pouze jeho blízcí, bývalí kolegové a vydavatelství, které ‚dánovky‘ vydává. No navzdory nesčetným konspiračním teoriím fanoušků o jeho totožnosti a skutečnému věku se pravděpodobně nikdo nediví, že používá pseudonym a chce zatím zůstat v anonymitě, protože jeho příběhy popisují nevyřešené kriminální případy, které se staly v, Našem městě‘ (Bratislavě).


 

 

 

Léto ještě ani neskončilo a vy byste se měli začít poohlížet po teplých fusakech na zimu? Jistěže, může se vám to zdát absurdní, ale žijeme v uspěchané době, kdy stihneme mnohokrát pouze mrknout a už vytahujeme ze skříně bundy a kabáty, přičemž vánoční reklamy rovněž nezaostávají a valí se na nás z každé strany už na začátku října. Kromě toho, není žádnou novinkou, že počasí je každým rokem stále více nevyzpytatelným, takže je určitě lepší být připraven než později litovat.

Známá značka Kaiser , která je výrobcem jedněch z nejkvalitnějších zimních, letních i celoročních fusaků , přichází letos s několika novinkami. Pokud vám záleží na tom, aby byli vaši nejmenší nejen bezpečně chráněni před mrazivým počasím, ale také aby při procházkách vypadaly v kočárku stylově, rozhodně si je nenechte ujít.

 

Každý rodič si aspoň raz v živote povedal, že nechať sa ukecať a zabočiť do hračkárstva bola asi tá najväčšia chyba, akú kedy urobil. Najmä vo chvíli, keď sa ich dieťa hádže v amoku na zem kvôli tomu, že chce hračku, o ktorej väčšina dospelých ani len netuší, na čo slúži.

Nakupovanie s deťmi v hračkárstve môže byť občas strašidelné, to priznávame, hlavne keď si uvedomíte, že odrazu majú vaše deti milión možností, o ktorých sa vám v detstve mohlo len snívať. Fakt, že si vaše dieťa môže vyberať, by ste ale mali brať pozitívne. Áno, aj napriek tomu, že vás z toho pravdepodobne iba bolí hlava.

V minulom článku sme vám priblížili hračky pre dievčatá (s ktorými sa pokojne zahrajú aj chlapci) a tentokrát sa pozrieme na to, čo by nemalo chýbať v detskej izbe žiadneho malého hrdinu.

 


 

 

 

V dnešnej dobe žijeme vo svete, kde čoraz viac ľudí začína veriť myšlienke, že každá hračka by mala byť považovaná za unisex. Bábiky dokážu nielen dievčatá, ale aj chlapcov naučiť empatii a tomu, aké je to starať sa o druhú ľudskú bytosť, a Lego takisto nie je čisto chlapčenská záležitosť. Veď dievčatá si pri hraní s malými dielikmi rovnako zlepšia jemnú motoriku a priestorové videnie hračiek.  Moderný obchodný trh prichádza s čoraz väčším množstvom unisex hračiek, ktorých farba je ladená do neutrálnych odtieňov, aby takéto hračky mohli rodičia s názorom „ružová je len pre dievčatá a modrá iba pre chlapcov“ pokojne predýchať. No viete, že deti ružovú a modrú farbu nerozdeľujú na dievčenskú a chlapčenskú, pokiaľ ich to nenaučia dospelí?

 

 

Vaší nejdůležitější povinností, když jste byli dětmi, bylo hraní . A vaší největší starostí bylo to, abyste měli s čím hrát .

Hračky jste potřebovali a rodiče byli na to, aby vám je pořídili. Tehdy jste ještě nechápali, jaké bylo pro ně obtížné vybrat ty hračky , které se vám budou líbit a které s pláčem v amoku nehodíte na zem.

Nyní jste i vy rodiče, ve stejné situaci jako oni před tolika lety. Hledáte hračky , které si vaše děti oblíbí a které nezůstanou zapomenuté a ukryté v zákoutích jejich pokoje jen proto, že jsou příliš dívčí nebo chlapecké, příliš staromódně nebo prostě nudné.

Proto je při koupi hraček důležité vybírat podle toho, jaké chtějí vaše děti a ne podle toho, jaké se líbí vám.

 


 

 

 

Letní prázdniny se sice jen začali a na vaše ratolesti čekají necelé dva měsíce dobrodružství, zábavy a odpočinku, ale pamatujete se, co jste si říkali minulý rok? Jak jste se v přeplněných obchodních domech před prázdnými regály zapřísahali, že si nakupování školních potřeb nenecháte na poslední chvíli?

A kdy je nejlepší pustit se do toho? No přece čím dříve, tím lépe! Kromě toho, že se vyhnete každoročnímu stresu všech maminek a tatínků, ukážete svým dětem, jak zodpovědně přistupovat k povinnostem. Pak si jen můžete držet palce a doufat, že si z vašeho příkladu i něco vezmou a vyrostou z nich lidé, kterým bude pojem prokrastinace zcela cizí.

 

 

Proč je čtení knih tak důležité? Tato základní otázka by se dala rozvětvit na milion malých částí s odpověďmi, přičemž každá z nich by nám přinesla jiný důvod, cosi nového.

Čtení je jednou z prvních věcí, které jsme se jako malí školáci naučili. Bojovali jsme s ním, procvičovali jsme ho, až dokud písmenka na papírech nezačali dávat smysl, nepretvorili se v slova, věty a nakonec v příběh. Čtení je schopnost, která pro nás představuje samozřejmost, ale pro mnohé z tohoto světa takovou naprostou samozřejmostí není, a proto bychom si ji měli vážit.

 


 

 

 

Svět, ve kterém žijeme, je plný nádherných míst, která je třeba navštívit, objevit, poznat a odnést si z nich jeden obrovský a nezapomenutelný zážitek, protože právě vzpomínky jsou to, co nám zůstane navždy.

Nezáleží na tom, zda patříte mezi vášnivé cestovatele nebo jen potřebujete ten každoroční relax po náročných pracovních dnech - faktem zůstává, že byste měli mít svou vlastní základní výbavu určenou pro cestování s dětmi . O to víc, když cestujete s dětmi , protože při nich jste se již naučili (pokud nejste nováčci), že musíte být připraveni a vždy ve střehu. A co by v takové základní výbavě pro ty nejmenší nemělo chybět?

 

 

 

Základní výbavu dítěte tvoří množství věcí, které budete po narození nebo v průběhu několika měsíců pro dítě potřebovat. Kromě oblečení , hygienických potřeb , dětské postýlky , autosedačkydětských hraček budete potřebovat pro děťátko i kočárek . Kočárky patří pochopitelně k základní výbavě dítěte a jsou úzce spojeny s dennodenním životem.

 


 

 

 

Léto je, skoro jako zima, jedno z ročních období, které lidé buď nenávidí nebo milují. Pro někoho je horké počasí vykoupením z těch vrstev oblečení, které musel během roku nosit na sobě, a zase ti ostatní jen začínají odpočítávat dny do dalšího ochlazení, přičemž každý stupeň pod 30 je takovým malým vítězstvím. Třeba snít o maličkostech.

No jako zima, i léto má své typické vodní sporty , pro které se skutečně vyplatí užít si tropické období naplno. Vždyť když jste ve vodě, není to teplo takové nesnesitelné, ne?

 

 

Dostat děti ven v této moderní době televize, počítačů, tabletů a mobilů může být docela bojová úkol a pravděpodobně je to něco, co zná téměř každý jeden rodič. Děti jsou zvyklé na to, že mají kolem sebe milion věcí, které je baví a drží jejich pozornost, až ztrácejí schopnost pobavit se s  hračkami samostatně. A ještě k tomu jít ven? Na vzduch? To určitě.

 

Pokud tomu chcete jako rodič pomoci, měli byste věnovat ještě trochu svého volného času na to, abyste vybrali ty správné hračky do zahrady , které vaše děti zabaví na celé hodiny.

 


 

 

 

Casualplay představuje nové kočárky Loopi  s novými druhem koleček, které sedí na konstrukci kočárku Loopi a dají se vyměnit snadno během pár minut podle aktuálních potřeb terénu a rodiče.

City kolečka, které každý vlastník kočárku Loopi City dobře zná, jsou pohodlné do vydlážděných cest města u nenáročných procházkách. Loopi City je základní model Loopi série . Je lehký (7 kilogramů) a rychle se skládá, proto je ideální pro všechny rodiče žijící ve městě a v bytě. Manévrování v úzkých prostorách je bezproblémové a dokonale se vejde do kufru auta nebo výtahu, což je jednou z nejzákladnějších požadavků na kočárek pro městských rodiče.

 

 

Asi všichni rodiče se shodnou, že život s dítětem je někdy opravdu vyčerpávající (na světě existuje pouze pár žijících exemplářů rodiče, kteří by při miminkách všechno stíhali a ještě k tomu i byly perfektně odpočatí. A ti pravděpodobně také nejsou z této planety). Rovněž každý z vás určitě zná ty několikahodinové snažení se o Uspání toho neunavitelný prcka ve vašich rukou, který z vás dokáže vysát i tu poslední špetku energie, co se vám podařilo během noci nasbírat.

Ale protože žijeme v 21. století, někdo velmi moudrý a vynalézavý vymyslel houpací lehátka a houpačky, do kterých můžete své děťátko odložit. Stačí vám, abyste počkali na to, dokud tyto magické vynálezy utiší malé příšerky a vy si pak můžete užívat svou chvilkovou svobodu.

Ale jak si tedy vybrat to správné dětské lehátko ?

 


 

 

Když se dítě narodí, otevře se pro něj úplně jiný svět než ten, který dosud poznalo během devíti měsíců v bezpečí mámina bříška. To, co my běžně vidíme, běžně cítíme, běžně slyšíme je pro miminko výjimečné a zároveň neznámé. Učí se věci, které my už dávno víme a přijdou nám přirozené - například to, jak máme co chytit; z jakého jsou věci kolem nás materiálu; co se stane, když s tím něčím cosi uděláme.

Toto vše malé děti během svých prvních měsíců života poznávají a snaží se věci správně zařadit, proto je velmi důležité, aby jim rodiče nabízeli dostatečné množství vjemů, díky kterým si mohou zlepšovat svou motoriku, učit se rozeznávat tvary a barvy a mnoho dalšího. Kromě toho, že vy jako rodič jste pro vaše dítě nejdůležitějším startem do života, najdou se i jiné ideálně pomůcky.

K dôležitným patří i dětské hrací deky . 

 

 

 

 

Ať chceme nebo ne, žijeme v oblasti naší planety, kde se roční období mění - i když poslední roky máme spíše pocit, že místo čtyř jsou pouze dvě. A jelikož zima dokáže být někdy opravdu mrazivá a nevyzpytatelná, umí nás propadnout iv jiných než zimních měsících. Například v březnu. Dokonce před pár lety i v dubnu.

Proto je důležité, vybrat si ten správný fusak pro vaše dítě. 

 


 

 

 

Dan Brown patří momentálně mezi jednoho z nejznámějších a nejprodávanějších autorů současné literatury . Proslavil se až svojí čtvrtou knihou, Da Vinciho kód , která se stala bestsellerem a zavrtala jeho jméno do povědomí nejen čtenářům, ale i poloviny světa.

Kromě toho, že mnozí jeho díla milují, najdou se i kritici, pro které je Brown noční můra, která je v noci budí ze spánku svými názory a hlavně psaním. Geoffrey Pullum se vyjádřil na Brownovy psaní, že "není pouze špatné; je překvapivě, nemotorně, bezmyšlenkovitě, téměř vynalézavě špatné . "

 

 

 

Značka Casualplay představila na veletrhu Kind und Jungend v Kolíně svůj nový sportovní kočárek Loop.

Casualplay LOOP je určen pro rodiče s možností víceúčelového využití a to bez toho, abyste utráceli na kočárek hodně peněz.

Vybrat si můžete z 3 možností kol / podvozku: Loop City, LOOP Allroad, LOOP Running



 

 

 

Nový přírůstek do rodiny přináší pro rodiče spoustu radostí ale na druhé straně i velkou zodpovědnost. Na příchod děťátka se připravujeme a hledáme způsoby jak mu zajistit tu nejlepší ochranu . V okamžiku se dítě a jeho bezpečnost stává tou nejdůležitější prioritou v našem životě

 

 

 

 

Na světě pravděpodobně není nikdo, kdo by neznal fenomén Harry Potter. Nezáleží na tom, zda se vaše tvář rozzáří pokaždé, když slyšíte někoho v okolí zmínit toto slavné jméno, nebo jen přivřete oči při prohledávání vlastní paměti, protože, ano, opravdu vám to něco říká '- prostě víte, že něco takového existuje.

 



 

 

 

Casualplay miluje jít s vámi ven, a to je důvod, proč jsme připravili tohoto průvodce jako objevit Barcelonu s našimi maličkými!

 

Není to průvodce jako každý jiný, to je Albert Arraya, ilustrovaný průvodce! Albert je mladý designér z Barcelony s velkými zkušenostmi. Je autorem: nástěnných maleb, ilustrovaných alb a dokonce i časopisů! 

Věříme, že si to vychutnáte stejně jako my.

 

 

 

Přinášíme Vám Tipy pro udržení kočárku Casualplay Loop v dobré kondici

 

Kočárky Loop patří mezi nejnovější modely značky Casualplay .

Na písku, ve sněhu, během deště, kočárek plní svůj účel kdekoliv budete.



 

 

 

Být zaneprázdněn doma se svými dětmi, Vám dává perfektní výmluvu proč nejít do posilovny. Je však důležité cvičit pravidelně a také cítit se dobře jak uvnitř, tak i zvenku. Ana Casares , osobní trenérka, matka 3 dětí a autorka knihy "Máma triatlonista" nám ukáže spolu s  kočárkem Casualplay LOOP  tajemství, jak se dostat zpět do formy.
 

 

 

Přinášíme Vám 5 originálních nápadů co můžete udělat, abyste zahnali nudu u dětí. Nemůžete vždy jít ven nebo na výlet. Některé víkendy jsou prostě takové, že jdeme ven nebo se stane neočekávaná událost, která změní vaše plány a Vy je musíte odložit. Nebojte se! Casualplay přichází s pěti nápady, jak zabavit děti, takže doma se nudit nebudou.
 



 

 

 

Kočárek Casualplay Loop nabízí kombinace / sety pro novorozence , které se vám nejvíce líbí: s  Casualplay Přenosnou vaničkou Cot , s  Casualplay autosedačkou Baby 0 + nebo autosedačkou Sono . K dštít Casualplay Loop je cenově dostupný. Nabízí vysokou kvalitu, bezpečnost a vše co rodiče od kočárku vyžadují. A nyní přichází s novou konstrukcí aluminium!



Kočárek dokonale ladí s velkou škálou barev.


 

 

 

R ok 2016 je pro výrobce PLAY, SA velmi výjimečný, protože sla vi své 50 narozeniny.

Už půl století pečlivě vyrábí ty nejlepší sportovní kočárky , autosedačky a další doplňky pro děti ai letos vám přináší zajímavé novinky.

Podívejte se co máme v Casualplay nové!


 

 

Market24.sk vám přináší rady jak si vybrat tu správnou autosedačku pro vaše dítě

Několik pomocných tipů při výběru autosedačky . 1. Při koupi autosedačky doporučujeme, abyste zvážili jaký typ potřebujete, zda ji chcete využívat is kočárkem.
 

2. Vybírejte si autosedačku tak, aby vyhovovala vašim každodenním potřebám. Při výběru byste měli zvážit i to, jaké vozidlo vlastníte ai podle toho se rozhodnout.

3. V yberte si autosedačku, která zajišťuje bezpečnost a pohodlí dítěte. Pokud se dítě cítí pohodlně a uvolněně, tak i rodina bude mít pocit spokojenosti.


 

 

Stejná zásada platí nohy Vašeho dítěte jako i na zuby - starat se o ně správně od začátku a předejdete pozdějším problémům v životě.


"Odhaduje se, že člověk projde 115.000 mil (přibližně 185 tis kilometrů) v životě - t o je 8 -10 tisíc kroků za den. " A 90 procent dětí má problémy s nohama, ale m i máte jen mít jeden pár nohou, takže se o ně starejte od prvního dne, "říká Dr. Charlotte Hawkins, specialista na dětské nohy, jejich vývoj a poruchy se sídlem v Londýně.


 

 

Představujeme vám novinku v naší nabídce. Samoohrievacia láhev Yoomi. Yoomi neskutečně usnadňuje krmení ... ukončí problémy v noci, Yoomi ohřívač ohřeje mlíčko pro miminko  na teplotu mateřského mléka za 60 sekund.  Je možné ho vzít kamkoli ... žádné shánění horké vody.  Yoomi nikdy nepřehřeje jídlo ...  a tak zachovává všechny výživné látky  v mateřském mléce. Je velmi cenově výhodný ...  Yoomi je možné nabít až 300 krát  (nepotřebuje žádné zástrčky, žádné baterie). Yoomi láhve mají dudlík ve tvaru bradavky, což umožňuje miminku snadno láhev uchytit a zároveň zabraňuje  kojeneckým kolikám. Jsou perfektní pro krmení z lahve, pro kombinované krmení,  nebo pokud chcete přejít z kojení na láhev.