VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Představujeme vám super novinky značky MoMi pro rok 2023

 

 

Polská společnost MoMi navrhla své produkty i pro rok 2023 tak, aby byly funkční, praktické a uživatele překvapily promyšlenými řešeními a užitečnými funkcemi. Proto je jejich hlavním cílem, aby produkty MoMi   sloužily mnoho let a vydržely opakované skládání, rozkládání, praní a přenášení.


 

Dětská zábrana PAXI

Zábrana MoMi PAXI bude skvělým řešením pro rodiče, kteří úzkostlivě pozorují své dítě, jak zvědavě dívá do všech koutů domu, aniž by si všímalo jakýchkoli překážek.

 

MoMi PAXI se snadno používá a pro instalaci nepotřebujete žádné nářadí. Má dvojitý zámek a lze ji otevírat oběma směry.

 

Pěnové puzzle FELI, NEBE, ZAWI

Pěnové podložky MoMi jsou bezpečným a pohodlným útočištěm pro děti. Mají tremoizolační funkci díky čemuž zůstane dítě v teple.

 

Podložky MoMi překvapí svojí multifunkčností a mnoha možnostmi hraní. Vytváří nejen pohodlný prostor pro hraní děťátka, ale také díky puzzle prvkům dítě povzbudí k tvůrčí hře, objevování tvarů a barev.

 

Pěnové podložky MoMi jsou skvělé pro vnitřní i vnější použití.

 

V nabídce naleznete pěnové puzzle FELI, NEBE, ZAWI.

 

Hrazda JOY

Pokud máte rádi víceúčelové hračky, které si můžete vzít vždy sebou, MoMi JOY je pro Vás něco, co si určitě zamilujete.

 

Univerzální hrazdička MoMi JOY s hračkami se skvěle hodí, jak při hraní doma, tak na cestách. Má tlumené barvy, jemné a měkké hračky, které lze prát v pračce.

 

Díky nastavitelnému úhlu sklonu lze hrazdu nastavit na vhodnou vzdálenost od dítěte, aby se mohlo hraček dotýkat a později je táhnout a odnímat.

 

Odrážedlo Loris 4v1

MoMi Loris je perfektní volbou prvního odrážedla pro dítě. Je multifunkční a víceúčelové.

 

Pro nejmenší děti funguje jako tříkolka , pro trochu větší děti se osvědčí pedály, které naučí dítě šlapat. Po připojení zadních kol získáte třetí režim – balanční jednostopé odrážedlo a po připojení pedálů získáte klasické dvoukolé kolo.

 

Odrážedlo TOBIS

MoMi Tobis učí rovnováze a pomáhá rozvíjet motoriku dítěte. Navíc má skvělé atrakce jako klakson, světlo, které mění barvu, a něco, co okouzlí a zaujme každé dítě - bubliny!

 

MoMi Tobis má pod svým pohodlným sedadlem baterie a nádobu na bublinkovou tekutinu, ke kterým se dostanete pomocí nářadí, které je součástí balení.

 

V nabídce naleznete MoMi Tobis v jemných odstínech pastelově růžové a v kombinaci mátové a šedé.

 

Ohrádka MAMU

 

Ohrádka MAMU nabízí maminkám trochu volnosti a času například na domácí práce.

 

Díky svým malým a kompaktním rozměrům ve složeném stavu bude MoMi MAMU ideální v různých situacích doma či na výletě.

 

Výrobci MoMi i zde mysleli na bezpečnost dětí, proto má ohrádka MAMU systém zabraňující samovolnému složení a zaoblené plastové krytky na ostrých hranách.

 

Sportovní kočárek ESTELLE Dakar

MoMi ESTELLE DAKAR je terénní verze bestselleru kočárku MoMi ESTELLE . Jeho velká kola zajistí vynikající přilnavost za jakýchkoli podmínek.

 

Klasická černá barva v kombinaci s jemnými vzory dělají kočárky MoMi ESTELLE DAKAR neuvěřitelně šik, elegantní a nadčasové.

 

I po složení vás MoMi ESTELLE DAKAR překvapí svojí praktičností – má kompaktní rozměry a madlo pro vedení složeného kočárku. Takže ho můžete vézt stejně jako kufr!

 

Tříkolka INVIDIA 5v1

Tříkolka INVIDIA je skvělé řešení pro rodiče, kteří se chtějí vyhnout běhání za jejich velmi aktivním dítětem.

Tříkolku INVIDIA 5v1 lze používat od alternativy kočárku po samostatnou tříkolku. Je určena pro děti od 9 měsíců až do 5 let.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zimní fusak MoMi

MoMi zimní fusak je naprosto nezbytným zimním doplňkem! Navíc se v něm děťátko bude cítit pohodlně a díky univerzálním barvám jej lze sladit k ostatním doplňkům.

 

Zimní fusak MoMi zaujme také svými milými ozdobnými oušky, které mu dodávají jedinečný charakter.

 

Přilba MoMi MIMI

 

Pro každého rodiče je bezpečnost dítěte nejdůležitější. I výrobcům MoMi záleží na bezpečnosti vašich dětí, ale nezapomínají ani na design a proto rozšířili barevnou škálu přileb MIMI o matnou zelenou a šedou barvu.

 

Helmy MIMI mají mnoho výhod jako vysokou tvrdost, odolnost proti poškrábání a nárazu, pěnové výstelky uvnitř pro extra ochranu a pohodlí dítěte. Jako bonus je přilbu možné ozdobit fixem a udělat ji tak ještě originálnější.

 

Kočárek LIMURU

LIMURU je velmi jedinečný kočárek v nabídce MoMi . Tento multifunkční kočárek 2v1 má pohodlnou hlubokou vaničku a později jej lze předělat na sportovní kočárek pro větší dítě.

 

Výhodou kočárku LIMURU je jeho rychlá a snadná transformace, při které není zapotřebí žádné nářadí a ani není třeba skladovat další prvky kočárku díky čemuž ušetřete místo.

 

Kočárek LIMURU se dodává spolu s matrací a taškou pro maminky , kde se vejde vše potřebné pro dítě.

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit