Jak vybrat ten pravý karnevalový kostým?

VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Jak vybrat ten pravý karnevalový kostým?



Karnevalmaškarní plesy jsou každoroční součástí masopustní sezóny, která se v této době, ať chceme nebo ne, týká zejména našich dětí. A jako každý rok, určitě i tento přemýšlíme nad tím, jaký nejlepší kostým vybrat pro školkaře nebo školákům. Minimálně něco tak skvělé, s čím se jim podaří umístit se na prvních třech místech v karnevalové soutěži. I když samozřejmě, nejlepší by bylo, kdyby celou soutěž rovnou vyhráli.
 


 

Kostýmy , masky a doplňky

 


Než se však pustíme do shánění nebo vyrábění té najcoolovejšej masky, musíme si nejprve ujasnit dvě věci. První z nich - a zároveň tou nejpodstatnější - je to, za co chtějí jít na karneval naše malé (nebo větší) ratolesti. Jistěže chceme, aby byl jejich kostým perfektní a nejlepší ze všech, ale nejdůležitější je to, aby se v něm naši prcka cítili dobře. Na co se trápit se šitím a stříháním a malováním a kupováním, pokud se v  masce , kterou jim uděláme nebo seženeme, naše děti nebudou chtít ukázat svým kamarádem a spolužákům? Musí být přece hrdé na to, že se na jeden den stali hrdinou nebo princeznou ! A my musíme být hrdí na to, že jsme jim tento pocit dopřáli. druhou věcí







, Nad kterou bychom se při výběru kostýmu měli zamyslet, je čas, který chceme celé přípravě věnovat. Stačí nám masku koupit nebo ji chceme vyrábět sami? Chystáme se naše děti malovat, aby i jejich vzhled ladil s hrdinou nebo postavou, za kterou chtějí jít?
Poté, co si ujasníme tyto "detaily", se můžeme vrhnout rovnou po hlavě do shánění všeho, co potřebujeme.


 

 

Vybrat si můžete z těch kategorii kostýmů a doplňků na karneval:

 


 

 

Kostýmy pro chlapce Kostýmy pro dívky Kostýmy pro školkaře karneval doplňky

 

 


V obchodech najdeme obrovské množství celých kostýmů , z nichž si naše děcka rozhodně vyberou - ať už chtějí jít za superhrdiny , banditu, kovboje, upíra, smrtku, princeznu , vílu, mořskou pannu nebo cokoli jiného, co aktuálně fičí ve světě pohádek a dětských seriálů .


Samozřejmě, že pokud se nám nelíbí, že bychom měli kupovat celý kostým a věříme naší kreativitě, klidně se můžeme v obchodech poohlédnout pouze po doplňcích . Díky nim a našim uměleckým schopnostem budeme moci našim nejmenším vytvořit jedinečnou masku - a kdoví, možná ta naše originalita z nich udělá hvězdy maškarního plesu .

 

 

 

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit