VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Představujeme Vám novinky z nabídky úložných boxů značky LOVE IT STORE IT

 


Značka Love It Store It je mladá, inovativní společnost. Specializuje se na výrobu produktů, díky kterým si můžete život lépe zorganizovat, uspořádat a prostřednictvím kterých bude Vaše domácnost krásnější a barevnější. Love It Store It vyrábí dekorativní úložné koše, v různých velikostech a s krásnými barevnými motivy.

 

Úložné boxy Happy Kids

 

 

 

Mezi novinky značky Love It Store It patří boxy s motivem Happy Kids – panda, jednorožec a koala. Úložné boxy Happy Kids nabízejí krásné designy s obrázky pandy, jednorožce a koaly, které jsou vhodné do každého dětského pokoje.

 

Naskládejte je například na sebe a vytvořte zajímavou pyramidu, která se stane přirozenou součástí stylu vaší domácnosti.

 

V ponuke Market 24 najdete úložné boxy v designu Happy Kids v různých velikostech a tvarech například: truhly na hračky, úložné boxy s krytem, rohové boxy na prádlo , lavičky a židle na sezení. Všechny tyto boxy jsou ideální volbou jak dostat pod kontrolu chaos a nepořádek v dětském pokoji.

 

Truhla na Hračky Happy Kids s obrázkem jednorožce rozveselí pokojíček každé princezny.

Truhla má uvnitř rozdělovník, který nabízí dětem možnost rozdělit si své poklady. Díky čalouněnému krytu posílenému  MDF materiálům lze tuto truhlici využít i jako lavičku k sezení.

 

Židle pro děti Happy Kids s obrázkem koaly bude krásným doplňkem dětských pokojů s praktickým využitím.Židle Happy Kids může být zatížena až do 150 kg což zaručuje její dlouhou životnost. 

 

Love It Store It úložný box na hračky s krytem Happy Kids – Panda vám pomůže učinit váš každodenní život pestřejší a zejména lépe uspořádat nepořádek.

 

Úložné boxy Premium

 

 

Samozřejmě, že pokud nechcete, aby byly boxy na očích, zastrčte je do skříně či uložte pod postel a vybírejte je jen tehdy, když je budete potřebovat. Úložné boxy Love It Store It Premium boudu  skvělým pomocníkem v domácnosti a vy budete mít přehled o  tom kde máte co uloženo.

 

Box na brýle Love It Store It Premium je navržen speciálně pro ochranu Vašich  oblíbených slunečních a dioptrických brýlí. Dokud je box uzavřen, chrání brýle před poškozením i před prachem. Box na brýle je v stylové šedé barvě Premium a hodí se tak do každého interiéru.

 

Žádný další nepořádek, třídění a skládání nebylo nikdy jednodušší. Úložné boxy a organizéry Love It Store It nabízejí různé možnosti ukládání. Vytvoříte si tak jasný přehled ve vašich věcech a ve vaší skříni. Například s Love It Store It boxem  na boty s okénkem budete mít své boty v bezpečí před poškozením či prachem a zároveň díky okénku najde vždy rychle ty správné .

 

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit