VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Všechno začíná dětským kočárkem - cenné rady pro čerstvé rodiče

 


 

Příchod každého děťátka předcházejí několikaměsíční přípravy, během kterých narazíte na věci, o kterých jste možná ani netušili, že existují a běžně se používají. Než se však pustíte do jejich objevování a čtení vícestránkových návodů, začněte s tím, co určitě znáte. Kočárky jsou přece tou nejzákladnější částí dětské výbavy.

 

Podle čeho dětské kočárky vybírat?

Možná byste to nikdy neřekli, ale roční období, ve kterém se vaše dítě narodí, má velký vliv na to, po jakém typu dětského kočárku byste měli sáhnout. Například, pokud máte termín v zimě a nechystáte se na časté mrazivé procházky, první měsíce budete možná potřebovat pouze dětské vajíčko. Pokud však máte termín na jaře nebo v létě a budete trávit hodně času venku, určitě si vyberte kočárek, který je lehčí, aby se vám s ním lépe manipulovalo.

Dalším důležitým faktorem jsou stádia růstu vašeho děťátka. Víme, že první měsíce novorozeňata nejsou schopny držet váhu svého těla a sedět, takže je dobré zvážit koupi kočárku, který má co nejvíce sklápěcích možností.

 

 

Žijete ve městě nebo na vesnici? Chystáte se cestovat autobusy nebo vlastním autem? V případě, že budete cestovat autobusem, myslete na to, aby měl kočárek dost místa i na vaše osobní věci. Pokud se chystáte jezdit vlastním autem, nezapomínejte zase na to, aby se v první řadě vešel do kufru.

 

 

To, jak žijete, je stejně důležité jako to, kde žijete. Pokud máte v plánu krátké výlety mezi jinými povinnostmi, určitě spíše zvolte kočárek s odnímatelným vajíčkem, který bude pro váš životní styl praktičtější. Pokud se však chystáte na dlouhé procházky po parku či nákupním centru, rozhodněte se raději pro klasický kočárek se všemi vymoženostmi.

 

 

Pokud patříte mezi ty typy rodičů, kteří vyhledávají dobrodružství a chystají se se svými ratolestmi do přírody, určitě začněte uvažovat o tom, že si pořídíte sportovní kočárek s většími koly. Je lépe odpružený a můžete jej používat na všech možných druzích terénů.

 

 

 

Kočárkové sety

Sety s dětskými kočárky obsahují startovací sadu pro všechny rodiče. V kombinacích naleznete kočárky s odnímatelnými korbičky nebo vajíčky, které v autě slouží jako autosedačky. Ve větších setech najdete kromě korbičky a vajíčka i přebalovací tašky nebo nánožníky.

 

 

 

Sportovní kočárky na každý den

Sportovní kočárky jsou určeny pro děti od 6 měsíců a poperou se díky svým kolům i s náročnějším terénem. Aby bylo vašemu drobci  co nejpohodlněji, má polohovatelnou opěrku zad i nohou. Pokud vás trápí otázka bezpečnosti, nad tím si nemusíte lámat hlavu, protože kočárek má nejen nastavitelnou hrazdičku, ale i zabudované bezpečnostní pásy. Největší rozdíl mezi sportovním a golfovým kočárkem je ten, že sportovní kočárky mají výškově nastavitelnou rukojeť, což ocení zejména otcové.

 

 

Značka Casualplay pro tyto typy kočárků vyvinula speciální kolečka, díky kterým nemusíte říkat ne svým každodenním aktivitám. Kolečka LOOPi City jsou určeny na nenáročné procházky do vydlážděných cest města. LOOPi Allroad kolečka jsou připraveny zdolat náročné a neupravené terény, pokud se rozhodnete vyrazit do přírody. A pokud chcete získat po těhotenství zpět svou figuru a zůstat aktivními, doporučujeme kolečka LOOPi Running.

 

 

 

Golfové kočárky vynikají svou lehkostí

Golfové kočárky jsou určeny pro děti od 6 do 36 měsíců a jsou nesmírně praktické. Jelikož jsou velmi lehké a snadno se s nimi manipuluje, oceníte je během dlouhých procházek se svými prckami. Jejich skladnost je rovněž velmi populární u těch, kteří často cestují, protože nezabírají mnoho místa a dávají prostor pro sbalení jiných důležitých věcí.

 

 

Kočárky pro dvojčata a sourozence

Patříte mezi ty, jejichž potkalo štěstí dvakrát? V obchodech najdete kočárky pro dvojčata i sourozence, mezi nimiž je menší věkový rozdíl, takže si mohou kočárek užívat spolu. Existují dva typy těchto kočárků: prvním je ten, kdy jsou vaničky na konstrukci umístěny vedle sebe. Standardně se tyto typy vyrábějí do šířky 80 centimetrů, což znamená, že se vejdou do velikosti běžných dveří. Druhým je ten, kdy jsou vaničky umístěny za sebou. Jejich šířka je ve velikosti klasického kočárku, ale pokud se ptáte, který ze dvou typů je horší k manipulaci, je to právě ten druhý typ.

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit