VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Novinky od značky Casualplay pro rok 2020


 

I letos si značka Casualplay pro všechny moderní rodiče připravila novinky, které jim nejen usnadní každodenní starosti, ale zároveň i znásobí radosti, které zažívají se svými nejmenšími.

Casualplay v roce 2020 přichází s produkty, které jsou jako vždy inovativní, designové, kvalitní i bezpečné, a nabízí své osvědčené výrobky v nových moderních barvách. Ty dokonale zapadnou do městského stylu všech rodičů.

 

 

Nové sportovní kočárky Playxtrem

 

Hledáte sportovní kočárek, se kterým bude váš mrňous žít dlouho a harmonicky? Potřebujete kočárek, který je lehký a jeho manipulaci zvládnete i jednou rukou? Toužíte po kočárku, který se umí přizpůsobit vašim potřebám díky výškově nastavitelnému madlu, nastavitelnému opěradlu a opěrky na nohy s reverzibilní sedačkou, kterou můžete otočit v obou směrech? A ještě k tomuto všemu byste si uměli představit velkokapacitní spodní košík, do kterého se vám vejdou nejen dětské věci, ale i nákupy? Toto vše v sobě skrývá Playxtrem set se sportovním kočárkem Vintage, autosedačkou Baby 0 + 2 a vaničkou Vintage Cot.

 

Tyto multifunkční sety jsou dostupné ve třech moderních barvách - Alpine (tyrkysová), Arctic (šedá) a Sahara (písková).

 

 

Dalšími novinkami od značky Casualplay jsou nové krásné barvy již dobře známých a oblíbených kočárků. K modelu Skyline, který je dostupný i ve dvou variantách setů (jeden pouze s vaničkou Cot, druhý s vaničkou i s autosedačkou ze skupiny 0+), přibylo v roce 2020 nové barevné provedení Sand.

 

Sportovní kočárky Playxtrem Baby Twin od značky Casualplay jsou velmi populární nejen u maminek, které pod srdcem celých devět měsíců nosili dvojnásobné štěstí, ale také u rodičů, kteří měli své mrňousů s menším časovým odstupem. Kočárky Baby Twin, které jsou dostupné samostatně i v setech s vaničkami Cot, jsou letos k dispozici ve třech nových barvách - Irongate (černá), Jade (zelená) a Silver (šedá).

 

 

Golfový kočárek Play Funky

 

Kočárky Play Funky jsou nejznámější svou lehkostí, pohodlností a jednoduchou manipulací, díky čemuž jsou ideálním společníkem na dlouhé procházky po městě. Značka Casualplay loni přinesla do rodiny Funky originální a stylové designy, které se mezi rodiči těší velké oblibě, a v roce 2020 rozhodně nezaostává. Barvy Turbulance a Flame jsou sice tentokrát bez vzorů a působí sofistikovaněji, ale rozhodně zaujmou svým moderním vzhledem.

 

 

Nová autosedačka Playxtrem Revolt Fix XL

 

 

Autosedačka Revolt Fix, která vaše nejmenší provází od narození až po moment, dokud již více nepotřebují autosedačku, prošla změnou a v roce 2020 ji značka Casualplay prodělala do novější verze s názvem Playxtrem Revolt Fix XL. Vývoj autosedačky se soustředil na pohodlí a bezpečnost vašeho dítěte při jízdě autem, proto byl přidán systém absorpce bočního nárazu - v opěrce hlavy se nyní nacházejí vzduchové komory, které při nárazu rozptýlí jeho energii, a rovněž oproti předchozímu modelu byla doplněna o opěrnou nohu.

 

Autosedačka Playxtrem REVOLT Fix XL je rovněž dostupná ve dvou barvách - Rock (šedá) a Roll (modrá).

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit