VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

"I ten nejmenší člověk dokáže změnit směr budoucnosti" Bezpečí v pohodlí domova

 

Nový přírůstek do rodiny přináší pro rodiče spoustu radostí ale na druhé straně i velkou zodpovědnost. Na příchod děťátka se připravujeme a hledáme způsoby jak mu zajistit tu nejlepší ochranu . V okamžiku se dítě a jeho bezpečnost stává tou nejdůležitější prioritou v našem životě

 

 

Nejlepší pomocníci v prvních měsících děťátka

 

Každý rodič si přeje mít své dítě stále pod dohledem, vědět co dělá i když právě není v jeho přítomnosti. Baby monitor nebo dětská vysílačka je velmi dobrou pomůckou pro každého rodiče. Spolu s  monitorem dechu by měly tvořit základní bezpečnostní výbavu dítěte. Tyto monitory dechu snímají správné dýchání a srdeční činnost. Tento moderní přístroj nám usnadňuje život a je určen rodičům, kteří chtějí mít jistotu, že dítě během spánku klidně spinká. První půl rok života dítěte je ohrožen syndromem SIDS. Tento syndrom způsobuje, že miminko během spánku přestává dýchat. Většina lidí zapomene zařadit do výbavy tyto potřebné věci a řeknou si: "Vždyť našemu děťátku se nic vážně nemůže stát", a to ne vždy může být pravda.

 

Při našich ratolestech třeba předvídat i možná rizika. Hlavně když se pomalu blíží cesta k prvnímu krůčku. Každý jeden rodič s netrpělivostí čeká na ten moment - vždyť jak se říká dítě roste jako z vody a tak rychle přijde na řadu i jeho první krok v životě. Třeba dávat pozor na BEZPEČNOST pokud váš mrňous začíná chodit. Ještě předtím byste si měli promyslet a upravit podmínky v domácnosti. Pokud hovoříme o našich malých ratolestech třeba výrazně zvýšit opatrnost při zařizování domácnosti. Děti ještě nevědí co je pro ně nebezpečné.

 

Nejčastější příčiny úrazu jsou nevhodně zajištěna domácnost nebo samotná nepozornost rodičů. Když už i váš mrňous všechno zkoumá, poznává věci jak fungují, zkoumá co se stane když otevře skříň či zásuvku no přitom si ještě neuvědomí jaké nebezpečí něj doma číhá. Proto třeba používat dětské pojistky na nábytek . Pozor dáváme i na elektrické zásuvky. Dětskými pojistkami do zásuvek můžeme předejít různým neštěstím a nehodám.

 

 

Typy na závěr

 

Nástrahám proti uklouznutí zabraňte protiskluzovými podložkami . K úrazům často přichází hlavně v prostorách koupelny, kde je třeba zajistit protiskluzovou podložku do vany či sprchového koutu.

Pokud odkládáte věci do skříní třeba si zajistit bezpečnostní zámky. Pomohou zabránit dítěti otevřít skříňku nebo zásuvku. Bezpečnostní zámky se dají snadno použít a dají se nastavit podle šířky dvířek na skříni.

 

Zarážky do dveří jsou skvělou pomůckou do každé domácnosti, kde se nachází malý rošťák. Tyto zarážky do dveří vám zajistí blokování dveří před úplným zabouchnutím. Zároveň ochrání vaše dítě před přivřením prstů.

 

Dětské zábrany na schodiště a dvere s jednoduchou montáží vám zajistí bezpečné fungování domácnosti. Jsou skvělým pomocníkem, které zajišťují ochranu vašich dětí. Zábrany se mohou otevírat oběma směry. Je to bezpečné pro děti

 

Doba jde stále dopředu a s ní i nové vynálezy či produkty. Rodiče vítají nové věci s radostí pokud jde o pomoc při zlepšení bezpečnosti dítěte. Jedním z novodobých vynálezů jsou i popruhy a vodítka pro děti . Vodící popruhy se jednoduše oblékají a můžete je využít v případě prvních krůčků vašeho dítěte nebo při nebezpečích při procházkách

Rodiče v období když se jejich mrňous pokouší o první kroky dbají na bezpečnost svého dítěte před pádem na zem. Přilby pro děti jsou výborným pomocníkem pro ochranu dětské hlavičky, které se skládají z měkké pěny.

 

Pokud již vaše dítě přešlo do stádia když se nevejde do postýlky a přechází na větší postel bude nutné si zajistit zábrany na postel. Slouží nám ke snížení rizika vypadnutí dítěte z postýlky. Připevnění a také odstranění zábrany na postel je velmi jednoduché.

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit