VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Jak si správně vybrat fusak na zimu, léto nebo na celý rok

 

 

Ať chceme nebo ne, žijeme v oblasti naší planety, kde se roční období mění - i když poslední roky máme spíše pocit, že místo čtyř jsou pouze dvě. A jelikož zima dokáže být někdy opravdu mrazivá a nevyzpytatelná, umí nás propadnout iv jiných než zimních měsících. Například v březnu. Dokonce před pár lety i v dubnu.

Proto je důležité, vybrat si ten správný fusak pro vaše dítě. 

 


 

No jestli je podzim a zima deštivého nebo zasněžená, se svými malými ratolestmi musíte chodit ven - abyste nadýchali čerstvého vzduchu a protáhly si svaly. Své miminko však víte před studeným vzduchem ochránit nejen čepicemi a natištěnými bundičkami, při kterých si mohou kolemjdoucí vašeho malého zmýlit se sněhulákem.

 

Fusaky do kočárků se na celém světě prodávají v různých barvách, velikostech, vzorech, tvarech, materiálech a jsou vybaveny do mírně chladnějšího počasí, no ale i do teplot nacházejících se několik stupňů pod nulou. Je na nich skvělé i to, že dítě je jednodušší a mnohem rychleji pouze do fusaku vložit, jak dlouhé minuty zápasit při oblékání do hrubého oblečení. A kromě toho, některé fusaky dokáží s vaším nejmenším vydržet i několik let!

 

Podle čeho fusaky vybírat?

To je asi základní otázka, kterou si položí každá matka, která uvažuje o koupi fusaku . Abyste si to uměli utřídit a také zvážit pro a proti, které lze později odprezentovat na rodinné poradě, poradíme vám pár věcí.

V první řadě zvažte roční období, do kterého fusak chcete . Dále nezapomínejte na to, že vaše dítě roste, takže byste se možná měli rozhlédnout po fusaku, které víte používat až do třetího - čtvrtého roku.

Dalším faktorem při výběru fusaku je kvalita materiálu, cena a v neposlední řadě i barva a design , protože přece každý chce, aby bylo jeho dítě nejkrásnější a najcoolovejšie na ulici.

 

Typy a materiály fusaků

Fusaky jsou vyráběny z kvalitního materiálu, který je příjemný na dotek a je odolný vůči vodě, větru a zimě. Pokud máte však v plánu jít na místa, jejichž teplota se bude pohybovat několik stupňů pod hranicí nuly, určitě vám doporučujeme dětské fusaky s ovčí vlnou , které mají termoregulační vlastnosti a jsou vhodné až do teploty -15 ° C. Jejich cena je sice vyšší, ale máte u nich záruku, že bude vašemu dítěti teploučko po celou dobu, co v něm bude.

V případě, že máte dobrý fusak a nechcete jej měnit za nový, dá se do fusaků dokoupit vložka z ovčího rouna , která rovněž vaše nejmenší udrží v teple.

V obchodech najdete i celoroční fusaky , které se skládají z  vrchního a vnitřního fusaku , přičemž každý se dá použít samostatně v závislosti na ročním období. Na vnější část fusaků se obvykle používá nylon nebo polyester , zatímco na vnitřní stranu bývá nejpoužívanější bavlna a flís , který příjemně hřeje.

 

Fusaky Casualplay  Fusaky Kaiser  Fusaky Eisbärchen


Mezi naše napredávanejšie fusaky patří fusaky značek Kaiser , Casualplay a Eisbärchen .

Mnohé fusaky rovněž mívají bezpečnostní prvky, protiskluzovou vrstvu na zadní straně , aby zůstal bezpečně uchycen v kočárku a několik se dají rozevřít tak, aby z nich bylo možné vytvořit měkkou deku.

 

Letní fusaky

Letní fusaky jsou flexibilní, protože se jejich vrchní část, která zakrývá nohy, dá odepnout a tak získávají funkci vložky do kočárku . U většiny typů fusaků je možné část v oblasti hlavy stáhnout tak, aby byla tvář vašeho dítěte chráněna.

 

Ošetřování a čištění fusaků

Co se týče ošetřování a čištění fusaků , vždy je třeba dívat na instrukce a symboly na štítku, přičemž zimní fusaky z ovčí vlny lze čistit pouze v čistírně.

 

V obchodech a na internetu najdete obrovské spektrum fusaků od kvalitních značek, ze kterých si můžete vybírat. Vždy je důležité ptát se prodavačů, případně si přečíst na internetu informace, které se vztahují na daný model, o který máte zájem. Věříme, že ten pro své dítě brzy najdete.

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit