Jak se nejlépe připravit na cestování s dětmi

VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Jak se nejlépe připravit na cestování s dětmi

 

Svět, ve kterém žijeme, je plný nádherných míst, která je třeba navštívit, objevit, poznat a odnést si z nich jeden obrovský a nezapomenutelný zážitek, protože právě vzpomínky jsou to, co nám zůstane navždy.

Nezáleží na tom, zda patříte mezi vášnivé cestovatele nebo jen potřebujete ten každoroční relax po náročných pracovních dnech - faktem zůstává, že byste měli mít svou vlastní základní výbavu určenou pro cestování s dětmi . O to víc, když cestujete s dětmi , protože při nich jste se již naučili (pokud nejste nováčci), že musíte být připraveni a vždy ve střehu. A co by v takové základní výbavě pro ty nejmenší nemělo chybět?

 

 

Cestovní kufříky s více funkcemi

 

 

 

Každý rodič ví, že dítě by mělo učit samostatnosti již od útlého věku, aby se později v životě neztratilo. Vždyť vy s ním přece nebudete trávit čas věčně - kromě toho, že je to téměř nemožné, je to i docela otravné (pro obě strany).

Na dětských cestovních kufřících je skvělé to, že mají kolečka, takže vaši nejmenší se nemusí trápit s vláčením těžkých tašek plných hraček, které si zabalili za vaším zády. Další úžasnou věcí je to, že v obchodech najdete všelijaké druhy, takže bez váhání svým dětem dovolte, aby si vybrali přesně ten, po kterém jejich srdce piští. Uvidíte, s jakou radostí se do něj pak sbalit a vám alespoň odpadne jedna položka z nekonečného seznamu, věci, které ještě třeba stihnout před dovolenou '.

Z  cestovních kufříků si můžete vybrat látkové i skořepinové, ale pokud chcete zainvestovat do dětské zavazadel, která neponese pouze oblečení, ale i vaši milovanou a na smrt vyčerpanou ratolest, určitě se poohlédněte po kufřících , které jsou vytvořeny na to, aby zároveň sloužily i jako odrážedlo.

 

 

 

Cestovní polštářky, deky a doplňky

 

Ať se vám to líbí nebo ne, velkou část z dovolené strávíte právě tím cestováním (ve vzduchu, na cestě, po vodě), proto je velmi důležité, abyste dbali nejen na své pohodlí, ale i na pohodlí vašich malých spolupasažéry. V  dětské cestovatelské výbavě by v žádném případě neměly chybět cestovní polštářkynákrčníky , které neslouží jen jako příjemně měkká podložka hlavy, ale také chrání jejich krční páteř. To, že v obchodech najdete milión druhů, by měl být už jen takový bonus - věřte, že čím hezčí nákrčník vyberete, tím raději ho bude vaše dítě nosit.

Několikahodinové cestování se klidně může protáhnout i do noci a ti z vás, kteří jsou zvyklí na cestování letadlem vědí, že let dokáže být někdy skutečně chladný. Proto nezapomeňte vašim dětem přibalit i dětskou cestovní deku (pokud již tak zodpovědně neučinili oni) nebo rovnou celý set, který kromě deky obsahuje nafukovací polštářek a je snadno skladovatelný.

Takovým posledním doplňkem, který zmíníme, je chránič na bezpečnostní pás . Při dlouhých jízdách autem zabrání tomu, aby pásy vaše dítě tlačily, protože bývá vyroben z měkkého a plyšového materiálu. Rovněž jeho veselá podoba určitě na nějaký čas upoutá pozornost vašich malých pasažérů.

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit