Sportovní kočárky patří k základní výbavě dítěte poradíme vám, jak si ho vybrat

VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Sportovní kočárky patří k základní výbavě dítěte poradíme vám, jak si ho vybrat

 

 

Základní výbavu dítěte tvoří množství věcí, které budete po narození nebo v průběhu několika měsíců pro dítě potřebovat. Kromě oblečení , hygienických potřeb , dětské postýlky , autosedačkydětských hraček budete potřebovat pro děťátko i kočárek . Kočárky patří pochopitelně k základní výbavě dítěte a jsou úzce spojeny s dennodenním životem.

 


 

 

Před koupí kočárku , zvažte nejprve v jakém prostředí se budete pohybovat. Pokud patříte ke skupině maminek, které se poměrně často pohybují po terénu, který je náročnější, hrbolatý, nerovný, případně chodíte často do přírody na procházku, do hor doporučujeme vybrat si sportovní kočárek  s většími, terénními koly.

sportovní kočárky

 

Jaký typ sportovního kočárku vybrat?

Trh nabízí široký výběr sportovních kočárků , které jsou určeny do náročného terénu. Ve srovnání s jinými modely kočárků , je sportovní kočárek do terénu prostornější, celkově těžší s kvalitním odpružením kol. Vyšší nosnost je další vlastností, kterou kočárek má. V nabídce najdete například kočárky s nosností 15 kg, ale najdete samozřejmě i vyšší nosnost. Opěrka zad je polohovatelná do několika pozici s možností lehu, sedu a podobně. Rukojeť, kterou je možné výškově nastavit oceňují především rodiče vyšší postavy.

Pokud budete kočárek využívat zejména ve městě, Je doporučeno športový kočárek s menšími koly. Odpružení kočárku nemusí být tak robustní, jako u kočárku do terénu . Doporučujeme brát v úvahu faktory, jestli se vám vejde kočárek do kufru auta nebo zda je vhodný (přiměřeně široký) do výtahu ve vašem domě.  

Samozřejmě design kočárku si doporučujeme přizpůsobit vlastnímu vkusu.

Všechny typy sportovních kočárků musí být vybaveno bezpečnostními pásy z důvodu ochrany dítěte. Někdy je možné sedací části otáčet směrem k rodičům nebo proti směru jízdy. Součástí je dostatečně velký nákupní koš, který pojme několik věcí dítěte nebo věci rodiče.

 

Sportovní kočárky tříkolové, čtyřkolové nebo nafukovací či plastové kola?

Pokud byste si vybrali sportovní kočárek tříkolový , tak výhodu byste měli hlavně při ovládání. Tříkolové kočárky jsou snadněji ovladatelné. Při zvolení kočárku se čtyřmi koly, je výhodou například to, že kočárek je celkově stabilnější. Nicméně výběr je především na Vás. Pokud bychom porovnali zase nafukovací kola s plastovými koly, rozdíl je v tom, že plastové typy kol jsou sice tvrdší ale snadněji. Nafukovací kolo nemá problém s žádným nerovným povrchem, ale je zase o něco těžší.

U nás v nabídce najdete různé  sportovní kočárky od předních výrobců Casualplay , Play, Britax , ABC Design , Babypoint , Brevi , Cam  , Concord a další.  

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit