VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Vybrat dětské lehátko není žádná věda

Asi všichni rodiče se shodnou, že život s dítětem je někdy opravdu vyčerpávající (na světě existuje pouze pár žijících exemplářů rodiče, kteří by při miminkách všechno stíhali a ještě k tomu i byly perfektně odpočatí. A ti pravděpodobně také nejsou z této planety). Rovněž každý z vás určitě zná ty několikahodinové snažení se o Uspání toho neunavitelný prcka ve vašich rukou, který z vás dokáže vysát i tu poslední špetku energie, co se vám podařilo během noci nasbírat.

Ale protože žijeme v 21. století, někdo velmi moudrý a vynalézavý vymyslel houpací lehátka a houpačky, do kterých můžete své děťátko odložit. Stačí vám, abyste počkali na to, dokud tyto magické vynálezy utiší malé příšerky a vy si pak můžete užívat svou chvilkovou svobodu.

Ale jak si tedy vybrat to správné dětské lehátko ?

 


 

 

Velikost, funkce, materiál, barva - podle čeho si lehátko vybírat?

Upřímně, vybrat dětské lehátko není žádná věda, ale všechny, které jsou dostupné na trhu, jsou něčím odlišné, co vás možná nakonec donutí přiklonit se ke konkrétnímu modelu. Při výběru byste však měli mít na paměti několik důležitých věcí.

Je pravda, že pro miminko je ležící poloha nejpohodlnější, ale měli byste se poohlédnout po houpačce , která se umí sklopit do více poloh, abyste ho později věděli upravit pro potřeby vašeho rostoucího dítěte. Vždyť ležet stále ve stejném úhlu a nemocí poznávat svět je dost otrava, ne?

Otázka, dá se snadno čistit? ' nepotřebuje žádné odůvodnění. Každý rodič si během výchovy uvědomí důležitost pračky, povrchů a materiálů, které stačí jen rychle přetřít.

Dalším důležitým faktorem je pohyb, který dětské lehátko provádí. Nezapomeňte zvážit více možností k nastavení rychlosti, protože novorozeňata a batolata velmi rádi mění svůj názor na to, jak rychle chtějí být kolébala. Rovněž je důležitý směr, kterým se houpačka houpe (při více funkcích si může děťátko zvolit, který směr nejvíce preferuje), vibrace a v neposlední řadě i časovač - to, zda si vyberete lehátko s ním nebo bez něj je už jen a jen na vás.

Co se týče materiálu, poradíme vám, abyste se vyvarovali levnějším lehátko s rámem z plastu. Kvalitní dětské lehátka mají konstrukci vyrobenou z kovu. Čím jsou robustnější, tím jsou lepší, protože tak vašeho prcka ochrání před tím, aby se při jeho pohybech houpačka převrátila.

V případě, že žijete v menším bytě, bylo by dobré zvážit lehátko , které se dá rychle složit a pak zase rozložit. 

 

Při dětském lehátku je nejdůležitější bezpečnost

A právě tu byste měli při výběru houpačky dobře zvážit, informovat se a prostudovat. Kupujete lehátko , protože víte, že v něm bude váš mrňous trávit hodně času. Proto samozřejmě chcete, aby byl v 100% bezpečí.

Kvalitní dětské lehátko by mělo mít postroj - ať už 5-bodový pro nejmenší dětičky nebo 3-bodový pro ty větší . Zajistí jim horní i spodní část těla a vy budete mít jistotu, že dítě nevypadne a neublíží si.

Je opravdu důležité, aby bylo lehátko plně polohovatelné, protože miminko do čtyř měsíců ještě neví zcela ovládat pohyby hlavičkou a nemá dostatečnou podporu krční páteře. Takže v tom případě je dobré prověřit, aby bylo možné houpačku sklopit do úplné ležící polohy.

K bezpečnosti máme pro vás posledních pár rad: nepodceňujte limit výšky, váhy a věku, které jsou uvedeny na houpačce ; určitě nenechávejte vašeho prcka bez dozoru, když je v  lehátku ; dětské lehátko není náhradou za dětskou postýlku, proto ho v ní nenechávejte na noc a dbejte na to, aby byla houpačka uložena na rovné ploše, ať se náhodou nepřevrátí.

 

Poslední detaily při výběru

Váš výběr určitě ovlivní i způsob, jakým se dětské lehátko nabíjí - ať už si zvolíte houpačku na baterky y nebo do zásuvky nebo na manuálně houpání záleží jen a jen na vás a na vašem rozpočtu určeném pro koupi lehátka .

Po tomto všem se můžete vrhnout na tu zábavnější a příjemnější část, kterou jsou vzory, design a barvy, v nichž výrobci dětské lehátka nabízejí. A když vám zůstane ještě trochu peněz navíc, určitě se poohlédněte po zajímavých hrazdička, závěsných hračkách a doplňcích, které vašemu hubeňourovi zpříjemní čas strávený v  lehátku .

 

V naší nabídce najdete lehátka i těchto značek: 

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit