VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Co můžete udělat, abyste zahnali nudu u dětí? 5 originálních nápadů

 

Přinášíme Vám 5 originálních nápadů co můžete udělat, abyste zahnali nudu u dětí. Nemůžete vždy jít ven nebo na výlet. Některé víkendy jsou prostě takové, že jdeme ven nebo se stane neočekávaná událost, která změní vaše plány a Vy je musíte odložit. Nebojte se! Casualplay přichází s pěti nápady, jak zabavit děti, takže doma se nudit nebudou.
 



 

1. Camping v obývacím pokoji


Použijte koště, jídelní židle a staré plachty na stan . Můžete se hrát na kovboje a indiána, mluvit v jejich jazyce a ... proč ne? Oběd na podlaze. A pokud chcete uspořádat velkou bitvu ... bojujte s vanúšom!



2. Pozvěte přítele nebo přátel, kteří stráví den s vámi doma.

To co potřebujete je dobrý čas, ujistit se, že tam je spousta jídla. Rodiče mají radost, pokud se jejich děti setkávají se svými kamarády.

 

 


3. Film Club



Ne, ne ... Není to jen sledování filmu. Nejprve je zapotřebí plakát a vstupenky , úkol, který bude chvilku trvat. Pokud je již program zorganizovaný, to co musíte udělat, je připravit popcorn nebo lehké jídlo dětem a to několik minut před vystoupením. Na konci můžete mluvit o filmu: co bylo nejlepší, jaká byla nejzábavnější část nebo projednávat každou napínavou scénu .

 

 

4. Vaření


U maminek a tatínků, kterým nevadí, pokud je v kuchyni trochu nepořádek;) Je důležité, aby se děti začaly u čit o kuchyni kousek po kousku a také vážit si jídlo. Přemýšlejte o receptu, který byste se chtěli naučit. Doporučujeme něco, při čem se můžete zúčastnit. Například cookies, dort. .. Děti nebudou váhat spolupracovat s vámi, pokud to budou moci později sníst! Taková činnost není jen zábavou, ale také součástí jejich učení.

 

 

5. Ruční práce


Jste zručný a máte dobrou představivost? Pak to budete milovat! Pokud jste jedním z těch, kteří mají kuchyňskou skříňku plnou sušených těstovin , máte také šicí nit a nenahraditelné bílé lepidlo pak máte vše, co potřebujete!   Šperky a rámy pro celou rodinu .

Viz jak vyrobit umělecké dílo z těstovin

 

Doufáme, že tyto myšlenky vám pomohou zabavit vaše děti. Nezapomeňte okomentovat, která domácí aktivita s dětmi se vám nejvíce líbí.

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit