VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Co říkají klienti na produkty Pixie crew? Přečtěte si recenze zákazníků produktů Pixie crew.

 

PIXIE CREW& MINECRAFT studentský penál s malým panelem PXA-14-35

 

Starý penál už synovi dosluhoval, a navíc byl velký a těžký. Sice v něm bylo na každou tužku, pastelku či fix místo, ale stejně – znáte děti – nebyly skoro nikdy psací potřeby složeny tak, jak mají být, a po otevření z penálu všechno padalo po zemi. Byla jsem tedy ráda, že jsem mu mohla věnovat nový penál.

 


 

 

 

PIXIE CREW studentskému penálu nemám co vytknout. Pojme vše potřebné, co školák potřebuje, je lehký a dobře vyztužený. Panel s pixely, je na něm ale samozřejmě nejlepší. Je to skvělá zábava na přestávky ve škole, kdy si děti mohou vytvářet nejrůznější obrázky. Penál je poměrně měkký, a tak je umísťování pixelů na panel trochu obtížnější a je třeba si pomoci podepřením panelu prsty. Pro školáka to ovšem není vůbec žádný problém.

 

Skvělá je také kapsa na zip uvnitř penálu, kam se vejdou nejen další drobné psací potřeby, ale především náhradní pixely. Penál mě i mého syna velmi potěšil a dáváme mu spolu 5 hvězd.

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT kartonový kufřík PXB-53-35

 

 

Kufříky jsou skvělá věc. Pamatuji si je ještě z mých školních let, kdy jsme právě tyto kufříky nosívali na výtvarnou výchovu. V této tradici pokračuji i u svých dětí a používám kufříky k uchování jejich výtvarných potřeb – v jednom takovém kufříku tak mají plastelínu a nejrůznější vykrajovátka a formičky.

 

Protože kufřík na výtvarné potřeby děti už mají, rozhodli jsme se z kufříku PIXIE CREW vytvořit takový „kufřík proti nudě“. Když už jsou na něm hravé pixely, naskládali jsme do něj puzzle, logické hry a skládačky, takže mají děti všechny hry pohromadě. S pixely je opravdu zábava. Nejen děti, ale i dospělí si s nimi užijí spoustu kreativních chvil. Na kufřík, který má pevný podklad, se navíc tyto drobné kostičky dávají velmi lehce, takže to zvládne a také moje tříletá dcera.

 

Kufřík se dobře zavírá a pohodlně nosí, oproti těm známým školním kufříkům s nýty je ale méně pevný. U víka se na rohu malinko natrhl a uvnitř se lepenka držící víko trochu odlepuje. Vzhledem k tomu, jak je originální a interaktivní je to pro mě jen malý problém. Věřím, že kufřík vydrží dětem dlouho stejně jako ty, které máme doma. Přesto mu za tyto drobné nedostatky odebírám jednu hvězdu a dávám 4 z 5.

 

 

PIXIE CREW studentský batoh PXB-26-86

 

 

Studentský batoh PIXIE CREW mě ihned zaujal svojí krásnou sytou růžovou barvou, která je mnohem krásnější než na stránkách e-shopu. Dalším velkým plusem, kterého jsem si hned všimla, je jeho lehkost – na to, jak je batoh velký, je opravdu lehounký.

 

Velikostí bych ho doporučila tak od páté třídy, což odpovídá i doporučené výšce dítěte, která je 140 cm. Batoh je díky tomu prostorný a má opravdu spoustu kapes a kapsiček a to jak uvnitř, tak zvenčí. Hlavní část je rozdělena na dvě velké komory, přičemž zadní komora obsahuje navíc kapsu jištěnou páskem na suchý zip pro bezpečné uložení tabletu či notebooku.

 

Batoh je navíc díky vyztuženým zádům a ramenním popruhům velmi pohodlný a příjemný. Dobře na zádech sedí a délka popruhů lze samozřejmě upravit na velikost studentových ramen. Zda tedy v batohu nosí školák páté třídy sešity, nebo student vysoké školy počítač a těžké učebnice, má zajištěno maximální pohodlí a minimální bolest zad.

 

A co by to bylo za PIXIE CREW batoh bez pixelů? Batoh má na přední části kulatý panel, který dokonce svítí ve tmě. Na něm lze vytvářet pomocí 55 barevných pixelů, 10 pixelů s písmenky a 4 multipixelů s obrázky, které jsou součástí balení, nejrůznější kreativní díla.

 

O zábavu po cestě do školy nebo o přestávkách je tedy rozhodně postaráno. Čtverečky se na panel umisťují snadno a vypadá, že na něm i pěkně drží. Nicméně pokud by se nějaký ten pixel zatoulal, dají se přikoupit náhradní v nejrůznějších úžasných barvách. I tento produkt ode mě získal 5 hvězd.

 

 

PIXIE CREW Deník A5 Minecraft zeleno-hnědý PXN-12-83

 

 

Sešitů, bloků a nejrůznějších poznámek nikdy není dost. Sešit PIXIE CREW lze používat různě, ale vzhledem k tomu, že na každé stránce je místo určené pro datum, využijete ho nejlépe jako deník nebo diář – fantazii se ale meze nekladou.

 

Sešit je linkovaný, má 160 stránek, opravdu pevné desky a především oblíbený panel s pixely. Díky pevnému podkladu se čtverečky umisťují na panel velmi dobře. Nedoporučuji, ho ale dávat menším dětem do školy, protože pak riskujete poznámku do žákovské za hraní s panely přímo během hodiny :-). Díky svému designu a kreativnímu využití si ale i tento produkt vysloužil 5 hvězd.

 

Jelikož sešit slouží jako perfektní základová deska pro kreativní pixelové tvoření, rozhodli jsme se tvořící plochu zdvojnásobit a k panelu přilepit ještě panel náhradní. Má stejné rozměry jako panel na sešitě, a tak jsme z malého čtverce měli rázem kreativní obdélníkovou plochu skoro přes celý sešit. Panel lze snadno přilepit i odlepit, takže pokud jste s tvořením hotoví, můžete jej přemístit na jinou plochu nebo bezpečně uklidit do šuplíku.

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT školní aktovka PXB-22-35

 

Hned ze začátku musím říct, že aktovka PIXIE CREW je opravdu pěkná a stylová. Překvapila mě její lehkost, za kterou jsem opravdu ráda, protože nebude příliš zatěžovat záda mému malému školákovi. Navíc má ergonomicky tvarovanou zádovou část a podle syna je velmi pohodlná. Popruhy se mu nezařezávají do ramen a jsou krásně měkoučké. Velice oceňuji, že výrobci mysleli i na bezpečnost a na aktovku přidali reflexní prvky.

 

Silikonový panel syn velmi uvítal – každý den si může na aktovce měnit obrázky a překvapit tak své kamarády ve škole. Já navíc můžu sledovat, jak je kreativní a dělá mi to velkou radost.

 

Co se týče funkčnosti aktovky, na té si dali výrobci záležet. Její spodní část je chráněna chrániči proti odírání, takže vypadá jako nová i přes zatěžkávací zkoušku tahání ve třídě, tlačení do skříňky nebo pohazování před jídelnou. Kapsy jsou uzavíratelné zipem, který je kvalitní a nezadrhává se.

 

Najdete v ní i malou kapsu, kam si školák může schovat své tajné poklady. Věřím, že tuto hravou aktovku ocení nejen každý školáček, ale také rodič, který se nemusí bát o bolavá záda své ratolesti. Ode mě i od syna aktovka získala 5 hvězd.

 

 

PIXIE CREW láhev PXF-01-22

 

Zdravá nerezová PIXIE CREW láhev je velmi stylová, a tak ji můj školák jistě využije do školy i na výlety. Vyzkoušeli jsme do ní nalít čaj a vydržel horký několik dlouhých hodin! V době jarních nachlazení je to tedy nenahraditelný pomocník.

 

Láhev však udrží i teplotu ledového nápoje, takže ji budeme určitě využívat i během horkého léta pro sportovní tréninky nebo výlety. Objem láhve je 500 ml, což je pro malé dítě dostačující. Termoláhev ode mě získává 5 hvězd.

 

 

PIXIE CREW studentský batoh PXB-05-E24

 

Když studentský batoh PIXIE CREW dorazil, byla jsem docela překvapená, protože vypadá ještě lépe než na stránkách e-shopu. Má opravdu krásnou modrou barvu, je velmi stylový a moderní. Stejně jako aktovka má ergonomicky tvarovaná záda, navíc ještě s ventilací.

 

Tento batoh je vhodný pro děti od 5. třídy ZŠ, vysoké minimálně 140 cm. Synovi, který chodí do druhé třídy, je tedy batoh ještě velký, ale myslím si, že za rok už bude akorát. Navíc pro něj bude užitečný opravdu dlouho. V nejprostornější části má totiž uzavíratelnou kapsu na notebook do velikosti 15″, takže ji může nosit ještě na vysoké škole :-).

 

Přední kapsu batohu tvoří hlavní lákadlo produktů od této značky, a to unikátní silikonový PIXIE CREW creative panel. Ten vytváří velký prostor pro kreativní vyžití v podobě skládání obrázků z 200 malých PIXIES (pixelů), které přišly s batohem.

 

Tyto pixely lze navíc dokoupit, pokud by vám nestačilo jejich množství nebo se poztrácely (což je v domácnosti s malými dětmi více než pravděpodobné). Ani u tohoto batohu navíc nechybí reflexní prvky pro bezpečnost vašich dětí. Hodnotím ho rozhodne 5 hvězdami.

 

 

PIXIE CREW mozaikový panel kruh PXX-07-07                                                                        

 

Jakmile syn uviděl tento samostatný panel s barevnými pixely, okamžitě ho napadlo, jestli půjde přilepit na tričko. Řekla jsem: „Skvělý nápad!“ a přilepila jsem panel nejen samolepící zádí, ale pro jistotu i speciálním lepidlem na látku.

 

Ve škole pak mělo triko velký úspěch a synovi spolužáci hned panel chtěli také! Každopádně pokud se i vy rozhodnete pro toto řešení, doporučuji tričko prát v ruce a složit předem všechny pixely.

 

Přestože naše řešení s tričkem bylo poměrně trvalé a panel z něj už asi neodstraníme, lze jej využít méně permanentně a přilepit prakticky na cokoliv. Vaše dítě si s ním tak může ozdobit deníček, batoh, notebook nebo jiný předmět, a když se mu umístění přestane líbit, snadno jej přelepí jinam.

 

Na panelu si pak díky 55 pixelům, které jsou součástí balení, může vytvářet kreativní obrazce. U nás měl tento produkt obrovský úspěch a rozhodně si zaslouží 5 hvězd.

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT dětský batoh PXB-18-35

 

I tento PIXIE CREW dětský batoh je vyroben z polyesteru a silikonu. Má menší rozměry, jelikož je určen pro děti mladšího školního věku nebo předškoláky. Vhodný je pro nejrůznější každodenní používání nebo na výlety.

 

Batoh má kromě hlavní kapsy i jednu menší na drobnosti. Jeho součástí jsou také délkově nastavitelné popruhy s hrudní přezkou a pevným úchytem pro přenášení v ruce. Samozřejmě ani zde na přední kapse nechybí oblíbený silikonový panel.

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT vak na záda PXB-28-35

 

I tento jednoduchý pytel má na přední straně umístěný silikonový panel zelené barvy. Jako velké pozitivum vnímám popruhy, které mají stahovací šňůrky, je jimi tedy možno přizpůsobit jejich délku. Uvnitř vaku se navíc nachází i malá kapsička na zip.

 

Vypadá opravdu dobře a může sloužit nejen na přezdívky či oblečení na tělocvik, ale lze jej použít i na kratší výlet. Vyroben je z pevného a omyvatelného materiálu a snadno se čistí.

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT školní penál PXA-04-35

 

 

Školní penál má také na přední straně plochu pro umístění pixelů, ty zde opravdu dobře drží a jen tak nevypadnou, věřím, že i za nějakou dobu používání bude vytvořený obrázek stále kompletní.

 

Jednopatrový penál s okénkem pro rozvrh hodin a jednou klopou poskytuje dostatek místa pro nezbytné psací potřeby pro první stupeň ZŠ, uvnitř najdete i úchyty na pravítko, kružítko či nůžky. Zip lze snadno otevírat i zavírat, nikde nedrhne a má dlouhý úchyt pro snadnější manipulaci.

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT velké pouzdro PXA-02-35                                                                           

 

Všechno, co se nevejde do penálu, si váš malý školák může odložit právě do tohoto pouzdra. Nejen, že je skladné, ale je vyrobeno také z neoprenového materiál s výztuží, která chrání jeho obsah.

 

Penálu díky tomuto pouzdru tedy dopřejete větší životnost, jelikož ho vaše dítě nebude chtít naplnit i jinými věcmi, než jsou pera či pastelky.

 

 

PIXIE CREW& MINECRAFT náhradní multipixely PXP-08-35

 

Náhradní pixely jsou pro vás ideální, pokud doma máte malého fanouška hry Minecraft. Jedná se o 4 unikátní multipixely, které jeho panel nebo náramek ještě více vytuní. Jsou větší než ostatní pixely, takže v kreativních pracích vyniknou a váš malý umělec vytvoří opravdu jedinečné kousky.

 

Navíc nejsou jen jedno barevné jako ostatní pixely, ale smějí se z nich na vás malé tvářičky, což jen poskytuje více možností pro super tvoření.

 

 

 PIXIE CREW termohrnek ZELENÝ PXN-02-07

 

 

Termohrnek z nerezové oceli má po celém obvodu plochu pro umístění pixelů, vejde se do něj 400 ml libovolného nápoje, který chcete zachovat teplý nebo naopak dobře vychlazený. Víčko hrníčku opravdu těsní, jeho výhodou je také snadné čištění, lze dát i do myčky, celý silikonový panel lze totiž před mytím sundat.

 

PIXIE CREW je něco, co vás chytne a nepustí. Jedná se o jedinečný a zároveň jednoduchý nápad, který téměř jistě nadchne každé dítě. Vyzkoušené produkty jsou nejen designově velmi povedené, ale zároveň i kvalitně zpracované, funkční a především zábavné. Hodnotím tedy plným počtem hvězd.

 

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit