Novinky od značky Puky pro rok 2019

VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Novinky od značky Puky pro rok 2019

I přes extrémní výkyvy počasí a teploty, které momentálně pociťujeme, je jasné, že jaro se už nezadržitelně blíží. Začátek tohoto oblíbeného ročního období přináší i začátek venkovních aktivit, se kterými jste vy a vaše ratolesti museli dosud počkat kvůli chladné zimě.


Pokud si říkáte, že jaro 2019 bude pro vás a vaše nejmenší jiné a že je načase vyzkoušet nové věci, udělejte tak spolu s novinkami od známého výrobce kol, odrážedel a tříkolek Puky.

 

 

Uplná novinka Pukymoto

 

Tou největší novinkou od značky Puky, které jsme se letos dočkali, je tříkolové odrážedlo Pukymoto, které vyplňuje mezeru mezi dvěma typy odrážedel. Prvním je dětské odrážedlo se čtyřmi koly, které je určeno pro menší děti učící se udržet rovnováhu a druhým je odrážedlo s dvěma koly, které je pro větší děti a které jsou ve své jízdě sebevědomější.

 

 

Pukymoto je navrženo ergonomicky a ve věkové kategorii je určeno pro děti od jedna a půl roku. Maximální váha dítěte je ohraničena 20 kg a abyste měli ještě lepší představu o tom, zda je Pukymoto pro vaše děťátko vhodné, rozhraní výšky dítěte pro toto dětské odrážedlo je od 83 do 98 cm.

 

 

Dětské odrážedlo Pukymoto je k dispozici v barvách berry / růžová a antracitová / modrá.

 

 

Přilby, kola, odrážedla a tříkolky v novém designu a barvách

 

Další novinkou, kterou vám značka Puky přináší v roce 2019, jsou přilby s novým designem. Nové přilby neztratily na kvalitě a mají vše, co dobré dětské přilby mají mít - jejich skořápka je pevná a robustní, aby co nejlépe ochránila hlavu vašeho dítěte; otvory na přilbě dostatečně ventilují, aby bylo nošení co nejpříjemnější a také síťky na otvorech zabraňují, aby vaše ratolesti při jízdě na kole či odrážedle otravoval hmyz.

 

Přilby jsou nabízeny ve čtyřech designech a barvách - v bílo-růžové ve dvou různých variacích, v černo-červené a v modro-červené s medvídkem z oficiálního loga značky Puky.

 

 

 

 

Úplnou barevnou novinkou jsou stříbrno-červené dětské odrážedla; světlešedé tříkolky a odrážedla, které jsou dodávány s dvěma nalepovacími dekoracemi v modré a růžové; a koloběžky, kola a odrážedla v oranžovo-tyrkysové (Maus) barvě.

 

 

 

Novinkou v nabídce jsou i koloběžky SpeedUs One a PUKY - Koloběžka SpeedUs Two

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit