VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Hrací deky otevírají dětem nový svět

Když se dítě narodí, otevře se pro něj úplně jiný svět než ten, který dosud poznalo během devíti měsíců v bezpečí mámina bříška. To, co my běžně vidíme, běžně cítíme, běžně slyšíme je pro miminko výjimečné a zároveň neznámé. Učí se věci, které my už dávno víme a přijdou nám přirozené - například to, jak máme co chytit; z jakého jsou věci kolem nás materiálu; co se stane, když s tím něčím cosi uděláme.

Toto vše malé děti během svých prvních měsíců života poznávají a snaží se věci správně zařadit, proto je velmi důležité, aby jim rodiče nabízeli dostatečné množství vjemů, díky kterým si mohou zlepšovat svou motoriku, učit se rozeznávat tvary a barvy a mnoho dalšího. Kromě toho, že vy jako rodič jste pro vaše dítě nejdůležitějším startem do života, najdou se i jiné ideálně pomůcky.

K dôležitným patří i dětské hrací deky . 

 

 

Hrací deky různých tvarů, velikostí a funkcí

 

Jednou z ideálních pomůcek je i hrací deka , přičemž ty naleznete v obchodě a na internetu celé spektrum.

 

Hrací podložky

V nabídce bývají obyčejné, takzvané hrací podložky , které jsou z příjemného a měkkého materiálu, aby nedráždil citlivou dětskou pokožku a svou barevností a veselými motivy zaručeně zaujmou pozornost vaší ratolesti. Jsou jednoduché, nezaberou mnoho místa, ale možná nezabaví na celé hodiny tak jako ty, které obsahují hrazdu s odnímatelnými hračkami .

 

 

 

 

Hrací deky s hrazdičkou

Hrací deky s hrazdičkou a hračkami nabízejí vašemu nejmenšímu vše, co potřebuje k rozvíjení své pozornosti a vnímání - hračky obvykle obsahují zrcátko, šustící části, světýlka a přehrávají hudbu, která se aktivuje buď pohyby miminka nebo manuálně.

 

 

 

 

 

 

Hrací deky s nastavitelnými postranicemi

A pokud by vám ani to nestačilo, je možné sehnat hrací deky, které mají nastavitelné bočnice a v případě zvednutí tak vytvoří hrací ohrádku , do které můžete vysypat barevné míčky (které rovněž častokrát bývají součástí deky).

Tyto deky svými funkcemi dokážou vaše dítě zabavit na několik hodin a je dost možné, že se na ten čas zabavíte spolu s nimi. Vždyť v této době mají děti takové možnosti, o kterých se nám ani nesnilo, když jsme byli malými. Je už jen a jen na vás, jaké vzory, barvy a verzi si nakonec zvolíte. 

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit