VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Je čas vytáhnout tříkolky, odrážedla a kola!


Když se dny konečně oteplí a my po dlouhých měsících shodíme hrubé kabáty a bundy a definitivně jejich odložíme do skříně, je jasné, že období trávení času venku se oficiálně začalo.
Přemýšleli jste už nad tím, co je lepší než dlouhé procházky v parku nebo přírodě, která se pomalu probouzí? No procházky na dvou, tří nebo dokonce čtyř kolech! Ano, mluvíme o  kolech , tříkolkáchodrážedlách pro naše nejmenší (kteří možná až takovými prcka už nejsou, ale v našich očích nimi zůstanou asi navždy).

 



Co je důležitější při dětských kolech, tříkolkách a odrážedllách ?




 


Design či funkce? Barva nebo bezpečnost? Tyto a ještě i mnohé jiné faktory je třeba zvážit předtím, než se rozhodneme koupit svým dětem hračku na kolech. Jaká je však ta správná odpověď? No přece všechny! Tyto faktory je dobré zvažovat spolu s našimi ratolestmi, ale zkusme jim přenechat pouze tu zábavnou část. Jistěže je nejvíce zajímá to, jak vypadají při tom, když se po ulici jezdí na svém novém kole či odrážedle - protože právě oni budou ti, kteří na těch tříkolkách budou jezdit. My jsme pouze ti šťastlivci, kteří za ně zaplatíme.
 
 


 
Když se tedy rozhodneme nechat svým dětem volnou ruku při výběru designu a barvy (věříme, že ten nakažlivý a nadšený úsměv skutečně stojí za to), nastává ten správný čas na to, abychom začali hledat informace. Vždyť chceme přece vybrat funkční a bezpečné tříkolky , odrážedla či kola , ne?


 

Tříkolky

 

  Tříkolky můžeme svým ratolestem kupovat od šesti měsíců, jejich výhodou je to, že jsou polohovatelné, takže pokud se naše dítě na procházce unaví, může se natáhnout, zdřímnout si a my ho teleskopickou vodící tyčí přesunete domů. No co může být lepšího? Samozřejmě, pokud se nám zdá, že se naše malé až příliš spoléhá na to, že ho budeme tlačit, pak jednoduše tyč odpojíme.
 

 

 

Pokud si všimneme, že naše dítě již ovládá jízdu na tříkolce víceméně dobře a chceme mu připravit větší výzvu, určitě se podívejme na kategorii tříkolky od deseti měsíců. Ty rovněž obsahují i teleskopickou tyč a pro bezpečnost obručovitá hrazdu s tříbodovými pásy.
Musíme dbát na to, že když vybíráme tříkolku , měla by mít robustní konstrukci se širokou základnou a nízkým těžištěm, a to přesně z jediného důvodu - pokud prudce otočíme řidítky, neměla by se převrátit. Rovněž, pokud naše dítě sedí na sedadle, mělo by bez problémů dosáhnout nohama na pedály. Výhodou je při kupování tříkolky nejprve zjistit, zda se sedadlo a rám dají polohovat, tak se bude moci tříkolka přizpůsobit rychlému růstu našeho prcka.
 
 

 
 

Odrážedla

 

  Odrážedla jsou určeny pro děti od jednoho roku a učí jejich jak správně udržet rovnováhu, takže jsou dobrou volbou na to, pokud chceme své děti připravit na kolo . Podmínkou je, aby naši prcka při používání odrážedla dosáhli na zem. To, z jakého materiálu si dětské odrážedlo zvolíme, je jen a jen na nás a na finančním stropě, který máme pro koupi nastaven.
Výhodou odrážedel je sedadlo, které lze regulovat do požadované výšky. Co se týče materiálu, plastové odrážedla jsou logicky levnější, ale ty kovové a dřevěné jsou kvalitnější a odolnější, takže pokud máme v rodině menší děti, jsou odrážedla z těchto materiálů dlouhodobější investicí.
 

 

 

 

 







 

 

 

 

 


 

 

 

 

Dětská kola

 

 

Pokud se chystáme koupit  kolo , měli bychom pamatovat na jednu věc - velikost dětských kol se neurčuje výškou rámu a sedadla, jak by si mnozí mohli myslet, ale právě průměrem kol, který se udává v palcích.
Velikosti průměru kol jsou obecně dostupné ve standardních rozměrech 12, 14, 16, 18, 20 a 24 palců (při 26-ti palcích jsme již při kolech pro dospělé), přičemž každá velikost je přibližně určena pro věkové kategorie od nejmenších až po teenagery. Velikostní tabulky nám sice mohou pomoci při výběru správného kola , ale nezapomínejme na to, že každá z našich ratolestí je unikátní a má jedinečnou stavbu těla, proto je důležité přihlížet i na tyto individuální faktory.
 
 

 


 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit