VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Momi - Nová značka v naší nabídce

 

 

MoMi je Polská značka, jejíž prioritou při výrobě svých produktů je hlavně bezpečnost Vašeho děťátka. Produkty MoMi mají stabilní konstrukci, bezpečnostní pásy, vhodné brzdy a zámky, jakož i protiskluzové podložky - vše potřebné k tomu, aby se vaše dítě cítilo pohodlně, a vy spokojeně navíc vám budou sloužit několik let.

Pro rodiče, jejichž nebaví trávit svůj volný čas neustálým hledáním vhodných doplňků pro aktuální potřeby svého dítěte jsou produkty MoMi díky své multifunkčnosti ideální. Navíc tak ušetříte peníze pro jiné potřeby spojené s vaším andílkem, jejichž určitě není málo.

 


 

 

Kočárky MoMi ESTELLE a OFRA

 

 

V naší nabídce kočárků Momi najdete Sportovní kočárek Momi ESTELLE a Sportovní kočárek Momi OFRA

 

Dítě je váš největší poklad, proto děláte vše, co je ve vašich silách, abyste ho chránili a cítilo se pohodlně. Batole stráví v kočárku hodně času, proto mají modely kočárků MoMi velkou stříšku, která chrání dítě před deštěm, sluncem či větrem.

Kočárky MoMi jsou z materiálu s UV ochranou a prodyšné. Sklon opěradla si můžete kdykoli přizpůsobit, aktuálním potřebám vašeho dítěte.

S kočárkem MoMi už nebude žádný problém s jízdou přes obrubník nebo po nerovnostech na cestě.

 

 

 Jídelní židle MoMi WOODIYUMTIS

 

Vysoké jídelní židle na krmení dětí jsou mimořádně důležité a praktické vybavení, bez kterých si ve skutečnosti jen těžko dokážete představit servírování jídla. Vysoká židle na krmení děti MoMi zaručuje bezpečnou a pohodlnou polohu při jídle. Dítě může během jídla klidně sedět a učit se tím správným reflexem. Mezitím máte svobodu jednat.

 

V nabídce najdete Dětské jídelní židle Woodi a Dětské jídelní židle YUMTIS.

 

Největší výhodou jídelních židlí, které MoMi nabízí, je praktičnost, můžete dítě jednoduše vkládat a vytahovat, jsou pohodlné při přepravě a také se dají snadno čistit. Jejich montáž je však velmi jednoduchá.

 

 

MoMi houpací lehátko LISS

 

Jednou z výzev každé matky je zaručit dítěti blízkost a pocit bezpečí. Spokojenost dítěte je spojena s neustálou přítomností, houpáním a nošením na rukou. Jak to můžete skloubit se svými každodenními povinnostmi, které máte?

 

Houpací lehátka Momi LISS pro děti od značky MoMi jsou určitě vychytávkou, kterou by měly maminky zařadit mezi své pomocníky. Houpací lehátka zajistí, aby bylo dítě zcela v bezpečí, když je mimo vašich ramen, aby zaujalo pohodlnou polohu, mělo možnost relaxovat nebo se hrát. Pro maminky, však poskytuje velmi potřebnou pauzu a stejně odlehčuje jejich ruce a páteř.

 

 

MoMi postýlky 4v1 SMART BED

 

Pokud bojujete s dilematem, zda by vaše dítě mělo spát odděleně nebo s vámi. Cestovní postýlky MoMi jsou příležitostí zbavit se těchto dilemat nadobro. Co ještě stojí za to zdůraznit? Zaručují blízkost rodiče a zároveň bezpečnost během spánku, protože vaše dítě může mít vlastní odpočinkovou zónu. Neexistuje žádné riziko, že by rodič jakýmkoli způsobem omylem udeřil dítě během spánku.

 

Postýlky MoMi jsou velmi mobilní, takže jejich přeprava nezpůsobuje žádné problémy. Dají se volně přestavět a vzít si je s sebou na cesty. Přídavná cestovní postýlka je vhodná zejména do míst, kde není mnoho místa pro uložení klasické dětské postýlky.

 

V pozdějším stádiu vývoje lze z dětské cestovní postýlky MoMi udělat ohrádku! Šikovné, však?

 

 

MoMi odrážedla ROSS

 

 

 

 ROSS Odrážedlo MoMi  je bezpečné i pro dvouleté dítě, které si na něm snadněji natrénuje držení rovnováhy, a tak bude Vaše dítě dokonale připraveno na budoucí jízdu na klasickém kole!

 

Odrážedlo má rám, sedlo, kola a řídítka, ale na rozdíl od klasického kola samozřejmě nemá pedály. To znamená, že se dítě může snadno soustředit na to, aby se naučilo řídit, a musí dát pozor už jen na udržení rovnováhy.

 

Pokud pro své dítě vyberete odrážedlo MoMi, je velká pravděpodobnost, že ho budete povzbuzovat k častým pohybovým aktivitám venku. Nezáleží na tom, zda je cesta písčitá, skalnatá nebo s určitým stupněm sklonu. Odrážedlo MoMi to určitě zvládne.

 

 

MoMi hracia deka MULTI

 

 

Hrací deky MoMi Multi se budou ideálně hodit na společné chvíle s dítětem a zároveň budou podporovat rozvoj jeho smyslů - sluchu, zraku a hmatu. To vše samozřejmě jako součást radostné a zajímavé zábavy.

 

Hrací deky slouží jako bezpečné místo na hraní pro dítě. Dá se také říci, že je to první mini hřiště. První měsíce života dítěte jsou obdobím, kdy se stávají aktivnějšími a projevují stále větší zájem o svět kolem sebe.

 

Hrací deky MoMi mají různé stimulující vlastnosti, například živé barvy, použití různých textur a struktur materiálů, jakož i různé hračky, jako jsou zrcadla, vrzající a šustivé prvky nebo jemné plyšová zvířátka, které budou zajímavým objevováním pro Vašeho andílka.

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit