VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Novinky od značky Kaiser - fusaky, zavinovací deky a rukávníky.

 

Léto ještě ani neskončilo a vy byste se měli začít poohlížet po teplých fusakech na zimu? Jistěže, může se vám to zdát absurdní, ale žijeme v uspěchané době, kdy stihneme mnohokrát pouze mrknout a už vytahujeme ze skříně bundy a kabáty, přičemž vánoční reklamy rovněž nezaostávají a valí se na nás z každé strany už na začátku října. Kromě toho, není žádnou novinkou, že počasí je každým rokem stále více nevyzpytatelným, takže je určitě lepší být připraven než později litovat.

Známá značka Kaiser , která je výrobcem jedněch z nejkvalitnějších zimních, letních i celoročních fusaků , přichází letos s několika novinkami. Pokud vám záleží na tom, aby byli vaši nejmenší nejen bezpečně chráněni před mrazivým počasím, ale také aby při procházkách vypadaly v kočárku stylově, rozhodně si je nenechte ujít.

 

 

Vyzbrojte se na zimu novými barvami fusaků

 

Začneme fusaky , které známe a které výrobce oživil novými barvami.

 

Fusak Iglu Aktion , jehož vnitřní materiál je ze 100% ovčí vlny a je vhodný až do teploty -10 stupňů, můžete nyní sehnat i v barvách Mustard Yellow , Petrol a  Rust .

 

Fusaky Jooy , které jsou měkké a příjemně teplé, zase přicházejí letos na trh se dvěma novými moderními barvami, které vám zaručí, že při procházce o vás nebude nikdo pochybovat, že máte styl. První z nich je maskáčová Camouflage a druhou je Light Grey Melange , přičemž se stejným motivem jsou dostupné také nové rukávníky COOLY (oddělené) a  Icey (spojené).

 

Barvy však nejsou jediné, co se výrobce rozhodl tento rok přidat do svých modelů. Malý a rozkošný detail přibyl do čtyř nových fusaků Thermo - na vnitřní straně, na místě, kde má děťátko hlavičku, přibyly motivy tří obličejů zvířátek ( kočka , mýval , panda ) a jeden motiv v barvě Camouflage s  hvězdou , přičemž všechny jsou připevněny tak , aby se daly podle potřeby odstranit a dát zase zpět.

 


Představení novinek značky Kaiser na veletrhu v Kolíně

 

 

Nové fusaky a zavinovací deky, které tu ještě nebyly

 

Zavinovací deka Wrappy Knitty , která slouží i jako fusak se vstřikovanou vzorem, vydrží s vašimi nejmenšími až do 12 měsíců a je rovněž vhodná do autosedaček a přenosných tašek. Vnější materiál je z polyesteru, je voděodolný a ochrání i před chladným větrem. Deka je dostupná v barvách Anthrazit , Beige , Marine a  Mint .

 

Pokud vás vstřikovanou vzor oslovil, určitě se poohlédněte po fusak Knitty . Jsou podobné zavinovacím dekám, ale mají zipové zapínání, jsou natolik univerzální, že se hodí téměř do všech kočárků a jsou určeny pro děti od 6 měsíců až do 3 let. Stejně jako při dekách, i fusaky jsou dostupné v barvách Anthrazit , Beige , Marine a  Mint .

 

Další novinkou je termo fusak pro kočárky Bugaboo a Joolz (kónický tvar sezení). Fleecový fusak je vhodný až do teploty -10 stupňů a jeho výhodou je, že se přední díl dá oddělit, takže pokud zima ještě zdaleka není taková mrazivá, můžete ho zatím využít jako vložku do kočárku.

 

 

Ovčí vlna je při fusak obecně velmi oblíbená, protože příjemně hřeje a udrží vaše děťátko v teploučku. Proto nový fusak Louis Alaska přichází s kožešinovým límcem z pravé vlny, která je sice trochu náročnější na údržbu (musí se čistit v čistírně), no zaručeně vašich nejmenších ochrání během zimních procházek v mrazivém počasí. Fusak je určen pro děti od 6 až do 36 měsíců a je dostupný v barvách Denim Black , Denim Navy a  Petrol .

 

Posledními letošními novinkami od výrobce Kaiser jsou fusak Hoody a zavinovací fusak Toni Eco . Oba jsou určeny pro dětičky do 12 měsíců. Fusak Hoody je vhodný pro vaničky ke kočárkům a pro autosedačky v kategorii 0-13kg, je vystlán příjemným, plyšovým materiálem, přičemž v barvě Schwarz je jeho vnitřek vyzdobeny bílými hvězdičkami. Kromě černé je dostupný i v barvách Marine a v moderní Camouflage .

 

Při zavinovacím fusaku Toni Eco si dal výrobce záležet na tom, aby byl celý výhradně z přírodních materiálů - vnější strana je ze 100% organické bavlny a vnitřní strana je ze 100% organického bavlněného fleecu. Možná se vám na první pohled zdá, že je fusak tenčí než ty ostatní, ale nenechte se oklamat jeho vzhledem - je vhodný do teploty až -7 stupňů!

Jelikož zavinovací fusak Toni Eco se dá využít i v autosedačkách skupiny 0+, má tvar "Romper", takže nepřekáží bezpečnostním pásem a vaše děťátko tak může být v autosedačce správně uchyceny. Dostupný je v barvách Anthrazit , Black , Marine a  Rot .

 

 

Fusak Pauline vás upoutá zejména svým světlešedým vnitřkem, které je z měkkého fleecu, příjemného na dotek. Je určen pro vaničky i autosedačky skupiny 0. Ochrání vaše děťátko před mrazem až do teploty -7 stupňů a je dostupný v barvách Anthrazit , Black , Khaki , Light Grey , Marine a  Red .

   

 

 

 

Pokud je pro vás fusak dlouhodobější investicí, určitě se poohlédněte po další novince, se kterou výrobce Kaiser přišel - fusak Finn . Je určen pro dětičky od 6 do 36 měsíců a jednou z jeho výhod je, že přední část se dá otevřít a může vám v případě potřeby sloužit i jako přebalovací podložka. K dispozici je rovněž v barvách Anthrazit , Black , Khaki , Light Grey , Marine a  Red .

   

 

Pokud se s vašimi nejmenšími chystáte v zimě do hor nebo je jen chcete do chladného počasí vybavit co nejlepší, nový fusak Natura Lammfell je tou správnou volbou. Vnitřek má vyrobeno ze 100% ovčí vlny, která ochrání i před těmi největšími letošními mrazy, které nás čekají. Je určen pro dětičky od narození až do 24 měsíců a se svou regulací tepla a schopností absorbovat a vypařovat pot je tím ideálním fusakem, pokud chcete vašim mrňouskem dopřát to nejlepší. Dostupný je ve více zajímavých barvách i vzorech.

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit