VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Je čas vytáhnout hračky do zahrady

 

Dostat děti ven v této moderní době televize, počítačů, tabletů a mobilů může být docela bojová úkol a pravděpodobně je to něco, co zná téměř každý jeden rodič. Děti jsou zvyklé na to, že mají kolem sebe milion věcí, které je baví a drží jejich pozornost, až ztrácejí schopnost pobavit se s  hračkami samostatně. A ještě k tomu jít ven? Na vzduch? To určitě.

 

Pokud tomu chcete jako rodič pomoci, měli byste věnovat ještě trochu svého volného času na to, abyste vybrali ty správné hračky do zahrady , které vaše děti zabaví na celé hodiny.

 


 

Proč jsou zahradní hračky tak důležité?

 

Dobře, toto je poněkud zbytečná otázka, ale pouze vám připomene všechny důležité důvody.

Kromě toho, že budou děti na vzduchu a displeje a obrazovky nebudou kazit jejich oči, hraní si venku častokrát způsobuje to, že vaši nejmenší ztratí pojem o čase. Což znamená, že vám jako rodičům to nabídne hodiny a hodiny klidu, kdy se můžete věnovat jiným buď povinnostem nebo svým koníčkům, nebo jen jednoduše relaxovat v absolutním tichu s vyloženými nohama.

Hraní se venku je také zdravé, protože se při něm děti hýbou. Právě pohyb je to, co moderním dětem chybí nejvíce - a to vidět i na narůstajícím procentu dětské obezity, jejíž počet se za posledních 30 let zdvojnásobil.

Dalším důvodem, proč jsou hračky do zahrady skvělé, je to, že děcka mohou zkoušet nové věci a vybít si nadbytečnou energii. Mohou skákat, běhat a objevovat aniž jste dostali malý infarkt pokaždé, když uslyšíte u vás doma hlasité bouchnutí nebo řinčení skla.

Kromě toho všeho je dokázáno, že hraní si venku snižuje stres, pomáhá držet na uzdě symptomy ADHD a dokonce zlepšuje výsledky ve škole.

 

 

 

Podle čeho vybírat zahradní hračky ?

 

 

Výběr hraček do zahrady by měl být v první řadě zábavný proces pro vás i pro vašeho prcka, ale iv tomto případě máme připravených pár rad.

Protože se děti hrají venku a vy jejich nevíte kontrolovat tak, jak byste je kontrolovali doma, je důležité vybrat hračky, které jsou bezpečné, jsou z kvalitních materiálů a jsou určeny pro věk vašeho dítěte. Určitě hledejte hračky , které podporují fyzickou aktivitu - vždyť právě proto posíláte děti ven, aby se hýbaly.

Rovněž je lepší investovat do hračky , se kterou je větší zábava právě venku, aby vám ji děcka později nenosili dovnitř. A pokud máte více dětí nebo je ve vašem okolí více mrňousů, možná byste měli pouvažovat nad zahradními hračkami , se kterými se mohou hrát všichni společně.

 

 

Zahradní hračky pro menších i větších

 

 

Ano, hračky do zahrady jsou rovněž rozděleny do věkových kategorií, protože batolata se teprve učí ovládat svou motoriku a musí podrost, zatímco hračky, co baví těch menších, s velkou pravděpodobností již nebudou bavit těch větších.

 

Víme vám zaručit, že dětská hřiště , dětské  domečky na zahradu , pískoviště , skluzavky , houpačky , trampolíny a tunely (je toho fakt dost, z čeho si můžete vy a vaše děti vybírat) jsou hračky, které zabaví vaše ratolesti v každém věku.

 

Při menších dětech se můžete začít poohlížet po Odrážedlotříkolkách pro děti , přičemž při větších už uvažujte o tom, že možná by bylo na čase koupit dětský  kolo .

No pokud již toto všechno máte, rozhlédněte se po drobnějších hračkách na zahradu , které rozhodně oživí hraní vašich dětí.

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit