VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Jak vybrat správné dětské sluneční brýle

 

 

Dětské oči jsou citlivé na sluneční záření, a proto je důležité zajistit jim přiměřenou ochranu. Správné sluneční brýle nejsou jen stylovým doplňkem, ale také nezbytnou součástí ochrany před UV zářením. Zde je několik důvodů, proč jsou dětské sluneční brýle důležité:

Důležité faktory při výběru dětských slunečních brýlí:

 

  1. Polarizované Čočky s UV Filtrem : Polarizované čočky pomáhají eliminovat nežádoucí odlesky a zlepšují jasnost vidění. Zároveň by měly mít UV400 filtr , který chrání oči před škodlivým UV zářením.

  2. Ohebné Plastové Obroučky : Děti jsou aktivní a potřebují pohodlné brýle, které se jim nebudou skládat. Plastové ohebné obroučky jsou ideální volbou, protože se přizpůsobí dětskému obličeji a nespadnou.

  3. Barevné Čočky se Zrcadlovým Efektem : Barevné čočky nejsou jen stylové, ale také prakticky nerozbitné. Zrcadlový efekt dodává brýlím moderní vzhled.

  4. Velikost brýlí : Brýle jsou dostupné ve třech velikostech : pro děti ve věku 12-24 měsíců , 24-36 měsíců a nad 36 měsíců . Každá velikost je navržena tak, aby splňovala specifické požadavky v každé fázi vývoje dětí.

  5. Bezpečnostní Prvky : Brýle by měly mít kulatý nebo hranatý tvar , aby se lépe přizpůsobily tváři dětí. Jsou odolné a mohou je děti nosit i při běhání a skákání.

 

 

Proč jsou dětské sluneční brýle důležité?

 

  1. Chrání oči před ultrafialovým zářením (UV zářením) : UVA a UVB paprsky mohou způsobit stárnutí kůže, vrásky, a dokonce přispět k tvorbě kožních nádorů. Dětské oči jsou citlivější na tyto paprsky, a proto je důležité je chránit.

  2. Zabraňují vniknutí prachu a nečistot do očí : Brýle zabezpečují, aby se do očí vašeho dítěte nedostal prach, pyl a nečistoty.

  3. Ochrana před UV odlesky : Písek a chodník mohou odrážet UV paprsky, a sluneční brýle je zamezí proniknutí do očí.

  4. Prevence únavy očí : Brýle pomáhají předcházet únavě očí a bolestem hlavy, které mohou být způsobeny prudkým světlem.

  5. Ochrana od útlého věku : Děti jsou vystaveny UV záření již od dětství, a proto je důležité začít s ochranou očí

 

Pamatujte, že sluneční brýle nejsou jen módním doplňkem, ale také důležitou součástí péče o zdraví očí vašich malých dobrodruhů. 🌞👓

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit