VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Novinky z nabídky kočárků Casualplay pro rok 2021


 

Také v roce 2021 značka Casualplay nabízí novinky, které rodičům usnadní každodenní starosti, a rodiče si tak budou moci naplno užívat radostné chvíle se svými malými andílky.

Casualplay nezklamala ani v roce 2021 a přichází s novými inovativními, kvalitními a bezpečnými produkty, které jsou navíc i designovými kousky. Produkty jsou v nabídce v různých barvách a tak si z nich mohou vybrat všichni rodiče podle svého vkusu.

 

 

Sportovní kočárky Optim

Nové sportovní kočárky Optim jsou kočárky od Casualplay určené pro rodiče plných vitality. Města jsou stále dynamičtější a vyžadují svižnost a flexibilitu. Kočárky Optim jsou tedy preferovanou volbou pro praktické maminky a tatínky, kteří jsou zvyklí na neustálé změny. Jejich nízká hmotnost vám umožní pohybovat se bez námahy a kočárek ovládat pouze jednou rukou.

Super odolné kola, schopné čelit jakémukoliv povrchu a rytmu, umožňují celý den maratónu, aniž by si to dítě všimlo.

 

Kočárky Optim jsou v nabídce ve třech variantách setů - set s autosedačkou VERA 0+ a vaničkou, set s autosedačkou Sono 0+ 0-13 kg a set s vaničkou

 

Sety jsou dostupné v těchto čtyřech barvách purple (fialová), green (zelená), artic grey (arktická šedá), sand (písková)

 

 

 

Nové kočárky Space

 

Zda se dobrodružství podaří závisí ve velké míře od vybavení. To je důvod, proč je nový kočárek Space od značky Casualplay dokonalým off-roadové společníkem na všechny rodinné dobrodružství.

 

Jeho velká a odolné kola snižují odrazový efekt při procházení nerovným terénem. Pro rodiče, kteří si chtějí usnadnit život je kočárek Space ideální. Je velký a prostorný pro větší pohodlí dítěte, které se může dívat na své rodiče nebo ve směru pochodu a vychutnávat si výhledy kolem. Je snadno složitelný a tak nezabere mnoho místa. Při tomto kočárku nebudou ani chlad, ani teplo, ani déšť nepříjemností k zahájení nových dobrodružství.

 

Kočárky Space jsou dostupné v setech s autosedačkou VERA 0+ a vaničkou ve čtyřech barvách eclipse, purple, green, navy.

 

 

 

Kočárek Wend

Jste rodina, která si vybírá městské prostředí jako místo na růst, zábavu, práci, interakci či odpočinek? Vyberte si kočárek Wend pro svou všestrannost, rozměry a pohodlí.

Budete překvapeni, jaký široký je uvnitř. Vaše dítě bude v pohodlí a vy můžete projít celým městem. Ještě něco? No, ano je tak kompaktní, že ho lze uložit za dveře. Na krátké cesty, díky své lehkosti, můžete kočárek Wend nosit na rameni pomocí dopravního popruhu.

Kočárky Wend najdete v setu spolu s vaničkou v barvách green (zelená) a grey (šedá).

 

 

Kočárek Tour twin

 

Pro maminky, které pod srdcem nosili hned dvou andílků najednou, má Casualplay novinku v podobě kočárku pro dvojčata Tour twin. Pokud Vám záleží na pohodlí dětí, ale zároveň myslíte i na šetření prostoru, tento kočárek je to pravé pro Vás. Jeho manévrovatelnost a lehkost vám umožní ovládat kočárek Tour Twin jen jednou rukou.

V nabídce Market 24 naleznete kočárky Tour Twin v barvách green (zelená), black (černá), grey (šedá) a jsou dostupné i v setech se dvěma vaničkami.

 

 

Sportovní kočárek Downtown

Design, praktičnost a ergonomie jdou ruku v ruce s tímto kočárkem určeným pro nejnáročnější rodiče: neomezená mobilita, přizpůsobivost a odolnost z něj dělají v centru města ideální kočárek pro ty, pro které je čas velmi vzácný.

 

Putujte kočárkem nahoru dolů po městě a vyhýbejte se všemu, co vám stojí v cestě jednou rukou. Jeho lehkost a manévrovatelnost z něj dělá jedinečný kočárek a to bez ztráty potřebné pevnosti.

 

5-bodový postroj udržuje vaše dítě v bezpečí. Kromě toho můžete pozorovat jeho pohyby přes okno umístěné na stříšce kočárku.

 

Kočárek Downtown najdete v nabídce Market 24 v těchto třech barvách: alpine green, purple a artic.

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit