VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Novinky od značky Puky pro rok 2020

 

 

I v toto nové desetiletí přichází značka Puky s novinkami, které sledují aktuální trendy a dělají čas vašich dětí, které stráví na svých oblíbených tříkolkách, odrážedlech a kolech, jedinečným a nezapomenutelným.

Vykročte do jara 2020 s novými produkty a doplňky od výrobce Puky, který chce pro vaše děti jen to nejlepší a nejkvalitnější.

 

 


 

 

 

 

Cyklistická Puky rodina v retro stylu se rozrostla o menšího člena

 

Značka Puky není pouze kvalitním výrobcem dvoukolových, tříkolových či čtyřkolových vozidel pro děti - věnuje svůj čas a kreativitu i na výrobu různých doplňků, které zkvalitňují každodenní jízdu a hru vašich dětí. Tento rok doplňuje svou nabídku o stojany pro různé typy kol a odrážedel, o pumpu, tyč pro tlačení kola, bezpečnostní zámek v nepřehlédnutelné červené barvě či cyklistické rukavice v černé s označením značky Puky.

 

 

Odrážedlo LRXL Classic má extra lehkou konstrukci, velké retro kola v krémové barvě, jejichž objem víte nastavit k pohodlí vašeho děťátka nastavením tlaku vzduchu, a rukojeti vyrobeny z pružného plastu, na kterých nechybí dostatečně velký nárazový povrch důležitý zejména v případě pádu vašich drobců. Jedinečným doplňkem tohoto odrážedla od značky Puky je proutěný košík zavěšen na řídítkách, který při retro stylu prostě nesmí chybět.

 

 

Tříkolky Puky Ceety Cat a Ceety Comfort

 

Dětské tříkolky Ceety Cat a Ceety Comfort v roce 2020 stejně procházejí změnami a rozšiřují své řady o nové modely. Snadno ovladatelné tříkolky Ceety Cat, které využijete i na dětské hřiště, i na procházky do města, přicházejí letos s dvojími barvami konstrukcí - v černé a ve stříbrné.


 

Tříkolka Puky Ceety Comfort je dokonale vyváženým spojením zábavy, kterou přináší vašim nejmenším, a funkčnosti, kterou rozhodně oceníte každý den. Tato multifunkční tříkolka má sportovní sedadlo; odnímatelnou tyč, kterou víte nastavit do požadované výšky; odnímatelný sklápěč; oporu chodidel, které se vyznačují svou variabilitou a aby toho nebylo málo, tak její součástí je i deštník.

 

Při příslušenství si přijdou na své zejména rodiče, protože obsahuje tašku na řídítka, nákupní tašku a zvonek. Puky Ceety Comfort je dostupná v černé konstrukci s šedými doplňky a ve světle šedé konstrukci s doplňky v barvě máta.

 

 

Klasické PUKY jsou v roce 2020 rovněž oživené čtyřmi novými barevnými kombinacemi. Dívky se mohou těšit z barev růžová / kiwi a červená, a chlapci zase z kombinace modrá / kiwi.

 

 

 

Této sezóně vládnou doplňky

 

Tento rok si značka Puky pro vaše mrňouse připravila obrovské množství krásných a barevných doplňků. Bezpečnostní vlajky na kola a koloběžky zaujmou svými hravými motivy příšerek v kiwi barvě, v modré s pirátem a v růžové s jednorožcem.

 

 

Další z novinek mezi doplňky jsou dětské brašničky, které jsou dostupné ve více variantách. Víte je upevnit před řídítka odrážedel, jak to bývá při košících na kola, dozadu mezi zadní kola nebo zespodu pod zadní část konstrukce. Dostupné jsou v barvách růžová, modrá, v kombinacích růžovo-černá, šedo-černá a zeleno-šedá s obrázkem myšky.

 

 

 

Značka Puky se rovněž letos rozhodla přidat do své nabídky polstrování rukojetí pro kola, odrážedla, tříkolky a jiné malé dětské vozidla, která hýří barvami. V nabídce je až pět nových barevných kombinací s nápisem Puky, například červená s bílým nápisem, kiwi s černým nápisem nebo šedá s bílým nápisem.

 

 

Zvonky jsou nejen funkčním, ale také originálním a pěkným doplňkem každého kola, tříkolky, odrážedla či koloběžky, a značka Puky se jich tento rok rozhodla oživit novými barvami i motivy. S Puky logem medvídka v přilbě jsou nyní dostupné v červené a zelené barvě, s motivy kytiček v růžové, fotbalového míče v modré a nyní značka Puky nabízí i zvonek v tyrkysové barvě s obrázkem jednooké příšerky.

 

Značka Puky není pouze kvalitním výrobcem dvoukolových, tříkolových či čtyřkolových vozidel pro děti - věnuje svůj čas a kreativitu i na výrobu různých doplňků, které zkvalitňují každodenní jízdu a hru vašich dětí. Tento rok doplňuje svou nabídku o stojany pro různé typy kol a odrážedel, o pumpu, tyč pro tlačení kola, bezpečnostní zámek v nepřehlédnutelné červené barvě či cyklistické rukavice v černé s označením značky Puky.

 

 

Novinky z ponuky detských kol Puky 

 

Další novinkou, se kterou letos přichází značka Puky, jsou kola S PRO a CYKE. Puky kola S PRO přicházejí se čtyřmi dostupnými velikostmi - 16'', 18'', 20'' a 24'' - s kvalitním hliníkovým rámem, který je robustní a nerezavějící, a zvláště vyniká svou lehkostí, takže při velikosti 16'' je opravdu vhodný i pro dětičky od čtyř let. V modelech Puky S PRO je na předních i zadních kolech nainstalována speciální V-brzda pro děti. Ta produkuje optimální brzdnou sílu při brzdění a chrání tak před prudkým zastavením, které by mohlo způsobit pády vašich nejmenších.

 

Kola Puky S PRO jsou dostupné v barevných kombinacích stříbrno-oranžová, stříbrno-fialová a stříbrno-modrá.

 

 

Dětské kolo Puky CYKE, které je nástupcem osvědčeného modelu Puky Crusader, přichází ve velikostech 20'' a 24'', takže je vhodný pro větší děti. Stejně jako Puky S PRO, i tento model se pyšní lehkým a kvalitním hliníkovým rámem, ale jeho specialitou jsou až tři typy brzd, které se značka Puky rozhodla nainstalovat na tento model dětského kola. Dvě brzdy typu V a jedna ruční brzda poskytují dětem volnost ve výběru, zda budou brzdit ručně vpředu nebo zadním pedálem, díky čemuž si také snadněji zvyknou na standardní typy brzdových systémů.

 

Kola Puky CYKE jsou dostupné ve třech různých barvách - v klasické černé, v modré a v barvě kiwi.

 

 

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit