VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Kawar kosmetika z Mrtvého moře a její výjimečné účinky


 

To, že kosmetické produkty z Mrtvého moře jsou účinné a občas dokážou i zázraky, je mnohým známé. Zamýšleli jste se však někdy nad tím, proč má Mrtvé moře takové blahodárné účinky?

Mrtvé moře v sobě ukrývá léčivé poklady

 

 

 

Mrtvé moře je samo o sobě výjimečné už jen tím, že je nejníže položeným jezerem na Zemi. K jeho jedinečnosti rovněž přispívá fakt, že je slanější než ostatní moře, protože průměrná mořská voda obsahuje přibližně 3,5% soli, zatímco Mrtvé moře má v sobě téměř 10-krát větší množství. Přesně tento fakt způsobuje to, že koupání v moři není tak jednoduché jako v ostatních, protože nadprůměrně slaná voda těla nadnáší.

 

Dalším zajímavým jevem je speciální přírodní produkt, který Mrtvé moře vyrábí a které se zachycuje na jeho březích - černé mořské bahno, velmi populární součást kosmetiky z Mrtvého moře. Bahno obsahuje hodně jódu a bromu, což působí příznivě na nervový systém. Hořčík a síra, které mají stejně důležité zastoupení v kosmetice z Mrtvého moře, pomáhají v léčení kožních chorob, minerály svým účinkem podporují látkovou přeměnu buněk a vedou je k obnovování jejich přirozené funkce. Součástí léčivých pokladů v Mrtvém moři je také draslík, který pomáhá v boji proti onemocnění svalů a kloubů, jako je například revma nebo artritida.

 

 

 

Kosmetika z Mrtvého moře od značky Kawar

 

Kosmetika Kawar nabízí širokou škálu produktů, které se zaměřují nejen na celkovou péči o tělo, ale soustředí se i na vlasy a pleť. Koupelová sůl z Mrtvého moře se od ostatních solí liší tím, že má v sobě až 32% koncentraci minerálních látek. Příznivě působí na pohyblivost bolestivých míst, zbavuje pleť škodlivých látek a úspěšně bojuje proti kožním problémům, jako je například psoriáza či akné. V případě, že máte problém s horními dýchacími cestami, doporučuje se vytvořit ze soli slaný roztok a inhalovat ho.

 

Mýdla a peelingové mýdla jsou ideální pro odstranění mastnoty, odumřelých částí kůže a škodlivých látek, s nimiž během běžného dne vaše pokožka přijde do kontaktu zejména vlivům prostředí. Díky tomu, že mýdla od značky Kawar čistí pleť do hloubky, pokožka zůstává čistá a zářivá. Co určitě mnohých potěší je rovněž fakt, že mýdla neobsahují chemické látky a živočišné tuky.

 

 

Krémy od značky Kawar pleť hydratují, regenerují a dodávají jí pružnost, stejně jako šetrně bojují proti drobným vráskám. Esenciální oleje, které se do krémů přidávají, udržují přirozenou vlhkost pokožky, která se vlivem vnějšího prostředí mnohokrát vytrácí, proto je velmi důležité ji dodávat kožním buňkám takovýmhle způsobem. Krémy Kawar dodávají kůži svěžest a zdravý vzhled.

 

 

 

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit