VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Hrací podložka - podle čeho vybrat tu správnou? Vyzkoušeli jsme za vás.

 

Hrací podložky, deky a hrazdičky jsou krásnou a originální vzdělávací hračkou pro vaše miminko. Výborně ho zabaví a pozitivně ovlivňují rozvoj zraku, sluchu, hmatu, nebo jeho pohybových schopností. Každá hrací podložka, o které si přečtete, má řadu interaktivních prvků a plyšových, zvukových nebo závěsných hraček. Podporují tak dětskou představivost i kreativitu. Výhodou je, že hrazdičku nebo podložku víte využít i samostatně. Zabavíte tak svého prcka kdekoli to bude potřebné a zaručíte mu známé prostředí.

 

 

Hracia deka Mamas and Papas

 

 

Hrací podložky jsou vyrobeny z příjemného a měkkého materiálu, který tak umožňuje pohodlné ležení na bříšku nebo zádíčkách a umožňují svobodný pohyb vašeho děťátka. Pro miminko vytvářejí bezpečný a útulnější prostor a motivují ho i na zvedání a natahování. Hračky lze z hrazdičky snadno složit nebo doplnit.

 

Proč si vybrat hrací deky s hrazdičkou?

  • Zaručují příjemný a měkký materiál kdekoliv deku položíte
  • Jsou originální a vzdělávací hračkou - rozvíjejí smysly děťátka
  • Podněcují děťátko ke zkoumání ručičkami
  • Nabádají k pohybům, zvedání hlavičky a protáčení se
  • Závěsné hračky na hrazdičce jsou snadno odnímatelné na samostatné použití
Hracie deky

 

Vybrali jsme pro vás značky, které nabízejí krásné, barevné a originální hrací podložky a deky s hrazdičkou. Díky pohodlnému provedení se bude vaše miminko cítit jako v bavlnce, protože používané materiály zajišťují ten správný komfort. Deky a podložky jsou měkké, příjemně na dotek i bezpečné proti klouzání se, a proto vašemu miminku dopřejí to, co potřebuje. Odpočinek svému miminku dopřejete i v pohodlných hnízdech, kde cítí to pravé bezpečí. A pokud je chcete motivovat ke hře na bříšku, je k tomu ideálním společníkem polštářek, který podněcuje k této hře a různému zkoumání hraček kolem.

Jistě každá maminka chce, aby nejlepší hrací deka byla u ní doma. Výběr však není jednoduchý, a proto jsme se podívali a vyzkoušeli za vás několik nejkrásnějších hracích podložek s hrazdičkou od značek Mamas and Papas, Taf Toys, Kids Concept a Childhome.

 

Hracia deka s hrazdou slon Ellery

 

 

Mamas & Papas hrací polštářek s dekou

Tato výjimečná anglická značka nabízí široký výběr hracích podložek, hracích dek s hrazdičkou i roztomilé polštářky. Design těchto výrobků je jedinečný a svými barvami i materiály zaujme hravě každé miminko.

Originální kombinace hrací deky s polštářkem, který podněcuje dítě ke hře na bříšku. Pro malého kojence, který tráví většinu dne i noci ležením na zádech, je důležité, aby trávil několikrát denně čas ležením na bříšku a s tzv. „Pasením koníčků“. Poloha na bříšku přináší děťátku jiný pohled na svět a posiluje krční a zádové svaly, které později umožňují dítěti začít se protáčet, lézt a sedět bez opory.

Hrací vankúšik s dekou Mamas and Papas

Na polštářku najdete množství různorodých aktivit, které podněcují dítě ke zkoumání. Bezpečné zrcátko, kousátka, chrastící, šustivé i pískající části - to vše zajistí vašemu miminku zábavu a zároveň podpoří rozvoj jeho motorických dovedností i jednotlivých smyslů.

Když deku nepoužíváte, stačí ji složit dovnitř polštářku a získáte tak samostatný polštářek ve tvaru válce, který se stane krásnou dekorací do dětského pokoje. Polštářek tak můžete používat i dlouho poté, kdy se vaše dítě začne samo pohybovat a hrací deku už potřebovat nebude.

Vankúšik Mamas and Papas

 

Hrací podložka Mamas & Papas s hrazdou LEV

Originální hrací deka s vyvýšenou částí, která podněcuje miminko ke hře na bříšku. Poutka na okraji vyvýšení umožňují připevnit před dítě hračky, které jsou zavěšeny na hrazdě a tím upoutat jeho pozornost. Vyvýšenou část můžete využít i jako lehké podepření ležícího miminka např. těsně po krmení.

Hracia deka s hrazdou Lev

Odnímatelná hrazda se zavěšenými hračkami a bezpečným zrcátkem zabaví miminko v poloze na zádech. Pro miminka od cca 6 měsíců je vhodné deku používat samostatně bez hrazdy. Hračky je pak možné oddělit od hrazdy a používat je na hraní samostatně.

Hracia deka s hrazdou Lev

 

Hrací podložka s hrazdou Mamas & Papas TUČŇÁK

Hrací deka s povrchem z hebkého plyše je ideální pro miminko v chladných obdobích roku. Zavěšené chrastící nebo pískající hračky lákají dítě ke zkoumání a pozorování.

Hracia deka s hrazdou Tučniak

Kromě zavěšených hraček je součástí hrací deky i roztomilý svítící tučňák, který se může stát nepostradatelným společníkem v postýlce dítěte. Odnímatelná hrazda umožňuje používat deku i jednotlivé hračky samostatně.

Hracia deka s hrazdou Tučniak

 

 

Mamas & Papas Polštářek válec mláďat

Polštářek s množstvím různorodých aktivit podněcuje miminko ke hře na bříšku. Polštářek nabízí dítěti různé textury na zkoumání, kousátka, bezpečné zrcátko i chrastící a šustící hračky s motivy veselých zvířátek. Polštářek může později sloužit i jako krásná dekorace v dětském pokoji.

Hrací vankúšik

 

 

Mamas & Papas hrací podložka s hrazdou a hudebním mráčkem

Hrací deka s hudbou a světýlky a vyvýšenými okraji, které pomáhají miminku v poloze na bříšku. Odnímatelná hrazda se čtyřmi zavěšenými hračkami ve tvaru zvířátek a mráčku, která hraje 3 uklidňující melodie, zabaví miminko v poloze na zádech. Hračka ve tvaru sluníčka po stisknutí svítí a zvyšuje tak zájem dítěte o hru.

Hracia deka s hrazdou a hudobným mráčikom

 

Milá opička od Mamas & Papas

Extra měkká hrací podložka s krásnými plyšovými zvířátky - tygříka, opičkou a medvídkem koalou. Opička po zatažení za ocásek hraje příjemnou melodii. Odnímatelná hrazda se zavěšenými hračkami a kousátky zabaví miminko v poloze na zádech.

Hracia deka s hrazdou Opička

 

 

Hrací podložka a hnízdo s hudbou pro novorozence

Měkká hrací podložka & hnízdo s hudbou, světýlky a s množstvím různorodých aktivit pro zkoumání a objevování.

Hracia deka a hniezdo pre nocorencov

Zvednuté okraje hnízda vytvářejí bezpečné a útulné prostředí pro novorozence. Okraje zároveň slouží k podepření miminka při hraní na bříšku, které je důležitou součástí vývoje svalů dítěte. Pro starší miminko z hnízda snadno vytvoříte prostornou hrací deku. Chrastící hračky s různorodými povrchy na zkoumání rukama i ústy je možné spolu s bezpečným zrcátkem připevnit k okrajům hnízda nebo zavěsit na nastavitelné ramena hrazdy. Odnímatelný hudební box se světýlky je rovněž možné připevnit k dece či ramenům hrazdy nebo jej používat samostatně mimo hrací deku. S pomocí úchytu na suchý zip jej snadno připevníte k postýlce nebo autosedačce. Box nabízí uklidňující melodii či zvuk tekoucí vody v přírodě pro uklidnění miminka a veselou melodii pro jeho zabavení.

Hracia deka a hniezdo Taf Toys

Tato hrací deka je jednou z nejlepších na trhu a je i cenově přijatelná vzhledem k tomu, co všechno nabízí.

 

Čtyři roční období na severním pólu

Hrací deka s krásnými ilustracemi byla navržena tak, aby nabídla pocit bezpečí a pohodlí miminku už od narození.

Hracia deka 4 ročné obdobia Taf Toys

Útulné prostředí pro novorozence vznikne zvednutím a upevněním okrajů deky. Tento uzavřený prostor zajistí bezpečí. Pro miminko od 3 měsíců vytvoříte sklopením okrajů prostornou hrací deku velikosti 96 × 96 cm. Součástí deky jsou dvě odnímatelné hračky - postava tučňáka s chrastítkem a bezpečné zrcátko. Aktivity na dece podporují vývoj dětských smyslů a motorických schopností. Barevné, roztomilé ilustrace s tématem čtyř ročních období stimulují hru rodiče s dítětem a vývoj dětské emoční inteligence.

Hracia deka Taf Toys

Hračky od originální izraelské značky Taf Toys jsou navrženy tak, aby rozvíjely emoční inteligenci dítěte, která je nezbytným klíčem ke zdravé osobnosti a sebedůvěře dítěte.

 

OUTDOOROVÁ deka na hraní od Taf Toys

Měkká a prostorná hrací deka s voděodolnou spodní stranou je ideální pro použití venku. Součástí výrobku je taška s držadlem, do které deku snadno složíte. Barevné ilustrace na dece podněcují ke hraní rodičů s dítětem a pomáhají rozvíjet emoční inteligenci dítěte. Deka se hravě stane skvělým doplňkem při pobytu na čerstvém vzduchu.

Hracia deka outdoorová

 

Parádní podložka Taf Toys ALL AROUND ME

Měkká hrací deka s množstvím různorodých aktivit pro zkoumání a objevování je navržena pro různé věkové stádia vývoje dítěte od narození.

Hracia deka Taf Toys

Originální odnímatelné hračky včetně oboustranného šustivé „Sensi Centra“ upoutají pozornost dítěte a zajistí mu hodiny zábavy. Strana „Sensi Centra“ s vysoce kontrastními černobílými ilustracemi je určena pro děti od narození do 3 měsíců, různobarevná strana je ideální pro děti od 3 měsíců. „Sensi Center“ lze připevnit různými způsoby k dece i hrazdě a podněcovat tak hraní dítěte v různých polohách. Můžete ho umístit nad dítě pro hru na zádech, vedle dítěte pro otáčení hlavičky a polohu na boku, za nožičky dítěte pro kopání nožkami a před dítě na deku pro hru na bříšku.

Taf Toys

Součástí hrazdy je pět odnímatelných hraček, které můžete využít i samostatně mimo hrací deku. K hračkám patří chrastící medvídek koala s kousátkem, šneček s kousátkem, muchomůrka s bezpečným zrcátkem, chrastítko motýlek a hudební box se světýlky.

Taf Toys

Hudební box nabízí tři různé melodie: ukolébavku, zvuk bublající vody a veselou melodii s různobarevnými měnícími se světýlky. Hudební box lze snadno připevnit i k postýlce nebo autosedačce.

 

Taf Toys podložka a hnízdo TAKE ALONG

Měkká hrací deka & hnízdo svými zvednutými okraji vytváří bezpečné a útulné prostředí pro novorozence. Okraje zároveň slouží k podepření miminka při hraní na bříšku, které je důležitou součástí vývoje svalů dítěte. Pro starší miminko z hnízda snadno vytvoříte prostornou hrací deku.

Taf Toys

 

Podložku snadno složíte do kompaktního tvaru s držadlem pro snadné přenášení. Je tak ideální pro cestování s miminkem, kterému během chvilky vytvoříte známé prostředí pro jeho pocit bezpečí a pohodlí.

Taf Toys Take Along

 

 

Kids Concept podložka s hrazdou Edvin

Měkká polstrovaná hrací deka z plyšové tkaniny patří do série hraček Edvin, inspirované skandinávskou přírodou a zvířaty, které v ní žijí. Kromě zavěšených hrkajúcich zvířátek v podobě ježka, lišky, losa a malého srnečka, pozornost dítěte zaujme i bezpečné zrcátko. Hračky se snadno upevňují suchým zipem. Samotné hračky jsou tak zajímavé, že nebude těžké zaujmout pozornost vašeho děťátka již od narození.

Kids Concept hracia deka Edvin

 

 

Childhome Hrazda Tipi dřevěná NATURAL

Stabilní hrazda pro zavěšení hraček je vyrobena z bukového dřeva. Umožní vám pověsit nad dítě sadu závěsných hraček Childhome nebo jakékoliv jiné závěsné hračky. Takže je jen a jen na vás jaké hračky zvolíte a kde hrazdu využijete. Můžete ji využít s libovolnou hrací dekou nebo podložkou.

Childhome hrazdička

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit