Letní sezóna už pomalu začíná: připravte se na bazény a vodní sporty

VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Letní sezóna už pomalu začíná: připravte se na bazény a vodní sporty

 

Léto je, skoro jako zima, jedno z ročních období, které lidé buď nenávidí nebo milují. Pro někoho je horké počasí vykoupením z těch vrstev oblečení, které musel během roku nosit na sobě, a zase ti ostatní jen začínají odpočítávat dny do dalšího ochlazení, přičemž každý stupeň pod 30 je takovým malým vítězstvím. Třeba snít o maličkostech.

No jako zima, i léto má své typické vodní sporty , pro které se skutečně vyplatí užít si tropické období naplno. Vždyť když jste ve vodě, není to teplo takové nesnesitelné, ne?

 

Před teplem vás zachrání bazény

 

Pokud patříte mezi ty šťastlivce, kteří mají doma zahradu a místo, kde si můžete postavit nebo nafouknout bazén , gratulujeme vám a doporučujeme vám jeden si ihned opatřit (pokud jste tak již neučinili). Je to asi ta nejlepší věc, jakou v létě můžete udělat. Klidně ignorujte všechny ty řeči o povinnostech a péči o  bazény , před kterými vás varují známí. Zavřete oči a představte si, jak relaxujete na hladině příjemně vychlazené vody. Vše ostatní na vás přece může počkat.

 

V případě, že nemáte na dvoře tak velký prostor a přece jen chcete vám a vašim dětem (a možná i domácím mazlíčkům) dopřát alespoň trochu radosti a příjemného ochlazení, je možné najít v obchodech bazény různých rozměrů a  pro děti bazény dokonce i bazénové zábavní centra  i se zábavnou potiskem s jejich nejoblíbenějšími pohádkovými hrdiny. Jsme si jisti, že určitě bude přesně sedět na ten okraj nebo střed zahrady, kde si ho představujete pravděpodobně již od jara.
   

Už jste se zrelaxovali? Dobře, protože nyní se dostáváme k vhodnému příslušenství k bazénům . Ano, to jsou přesně ty povinnosti, které jste odložili na později. Ale nebojte se, bude to krátké, protože ani my nejsme žádní bazénoví guru.

V obchodech víte k bazénům sehnat skutečně vše - ať už jste si pořídili ten větší, ke kterému, logicky, potřebujete toho více nebo jste se rozhodli pro ten menší s nižším stupněm náročnosti na údržbu. Je už jen na vás, zda si koupíte kartáče na manuální čištění bazénů nebo rovnou investujete do dražších filtrací (sice více peněz, ale o to více času!). A určitě se v obchodech ptejte, pokud vám něco není jasné, protože těch věcí, co potřebujete, je více. Ochotně vám poradí.

Takovou skvělou věcičkou je i solární plachta , která vodu v bazénu rychleji zahřeje a udrží ji příjemně teplou, takže vstupování do ledové vody už nebude hodinovou záležitostí.

K tomu zábavnějšího příslušenství určitě patří nafukovací lehátka různých barev a tvarů, nafukovací křeslavodní hračky , které dokáží klidné relaxování ve vodě změnit na skutečně adrenalinový zážitek.

 

 

 

Vodní sporty , které můžete dělat pouze v létě

 

Nebo kdekoliv, kde je teplo a voda. To, jaký vodní sport se rozhodnete dělat, je jen a jen na vás. Ať už to děláte proto, že vás to prostě baví, nebo sníte o tom, že to možná jednoho dne dotáhnete na olympijské hry, nebo vás na to namluvili vaši kamarádi ... Nejnápadnějšími je, aby to byla pro vás a vaše blízké zábava. No při vodním sportu, jakým je například vodní lyžování , člunkování , splavování , windsurfing , rafting či potápění , si nezapomeňte opatřit potřebnou výstroj.

 

Potápění patří pravděpodobně mezi ty vodní sporty, které lákají nejen dospělé, ale i děti. Pod hladinou jezer, moří a oceánů se skrývají mnohá tajemství a poklady, které nás lákají objevit. Na začátek, dokud se pro potápění rozhodnete profesionální, si určitě kupte potápěčské brýle , ploutve , šnorchl a podle potřeby i ušní a nosní ucpávky .

Rovněž za žádnou cenu nezapomínejte na bezpečnost a dbejte na to, abyste měli na sobě nebo minimálně po ruce záchrannou vestu . Jasné, možná při romantickém člnkovanie při západu slunce to nebude dokonale zapadat do vašeho pečlivě vyskládaného outfitu, ale bezpečnost musí být pro vás na prvním místě!

A na závěr vám pouze zmíníme, že léto se nekroutí pouze okolo vodních aktivit . Pokud již máte toho čvachtání se dost, vezměte si míče a rakety a zahrajte si plážové hry .

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit