VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Novinky z nabídky kočárků a autosedaček značky Casualplay pro rok 2019


 

Španělská značka Casualplay i v roce 2019 přichází s více novinkami, které pomáhají rodičům v řešení otázek ohledně péče o děti. Značka Casualplay se stala populární především díky tomu, že se velmi aktivně přizpůsobuje životnímu stylu moderních rodičů - snaží se odlišit od jiných značek tím, že vyrábí produkty inovativní, designové a které nejen usnadňují každodenní život maminek a tatínků, ale zároveň i dbají na kvalitu a bezpečnost.

Jaké novinky si tedy v roce 2019 připravila značka Casualplay pro své zákazníky?

 

Bezpečí na cestách díky novým autosedačkám Casualplay

 

Nová autosedačka Bicare, je dostupná ve dvou verzích - I-Size a I-Fix. Bicare I-Size je schválena novou normou ECE-R129, takže její instalace do auta je nutná v protisměru od 40 do 105 centimetrů (věkově je to od narození přibližně do 4 let) a do směru jízdy ji můžete otočit od 15 měsíců do 105 centimetrů . Díky tomu, že autosedačka je lehká, je možné používat ji tak dlouho, dokud vaše dítě nedosáhne hranici 22 kilogramů. Verze Bicare I-Fix je schválena starší normou ECE-R44 / 04, na kterou se vztahují váhové podmínky.

 

Autosedačky jsou primárně v černé barvě, ale lemování je nabízeno ve třech barvách - Rally (červená), Track (šedá) a Careers (černá).

 

 

 

Další novinkou mezi autosedačkami je Volta Fix, která už jen svým designem zaručuje pohodlí pro vaše dítě během cesty autem. Je možné ji otočit ve směru jízdy i do protisměru a její používání je velmi jednoduché. Volta Fix má dokonce k dispozici zabudovanou redukci velikosti pro novorozeňata, která je z bezpečného a pohodlného materiálu.

 

Nabízena je v barvách Jet cars (šedá) a Indian cars (červená).

 

Pro větší děti si značka Casualplay připravila autosedačku Nexa Fix ve váhové kategorii od 15 do 36 kilogramů. Je perfektní na dlouhé cesty autem, protože zajišťuje, aby se v ní děti cítili pohodlně díky polstrovanému sedadlu, které lze naklonit do několika poloh podle potřeby. Autosedačka Nexa Fix je velmi praktická a jednoduchá na údržbu, má speciální systém skládání, který usnadňuje nejen přesouvání, ale i skladování. Nexa Fix má zaručenou ochranu v 360 stupních.

 

K dispozici je ve třech barvách - Rally (červená), Track (šedá) a Careers (černá).

 

 

Posledními novinkami mezi autosedačkami jsou Playxtrem Revol fix a Playxtrem Insignius fix, které jsou vhodné pro děti od narození až po 36 kilogramů (přibližně do 10 let), což znamená, že s vašimi dětmi stráví ty nejdůležitější roky života. Revol fix má exkluzivní design s elegantními liniemi, takže její sofistikovaný a moderní vzhled je univerzální pro jakoukoli dobu. Je komfortní a má měkké čalounění a jelikož se dá polohovat do čtyř různých pozic, je vhodná na dlouhé jízdy autem. Rovněž zahrnuje adaptér pro miminka s extra polštářkem pro hlavičku a pěnové opěradla, takže pro vašeho novorozence zajišťuje adekvátní a pohodlnou polohu. Do vozidla se zapojuje systémem Isofix a rovněž má zaručenou ochranu v 360 stupních.

 

 

Autosedačka Insignius fix patří mezi nejuniverzálnější autosedačky, které se momentálně nacházejí na trhu, a díky tomu, že má až šest možností instalace, je kompatibilní s jakýmkoli vozidlem. Kromě toho, že má moderní vzhled doladěn umělou kůží, je velmi pohodlná díky sklápěcímu sedadlu a výškově nastavitelné opěrce.

Revol fix i Insignius fix jsou dostupné v barvách Rock (šedá) a Roll (modrá).

 

 

 

Napredujte s kočárky Casualplay, které se přizpůsobí vašemu životnímu stylu

 

Značka Casualplay svými kočárky už dávno potvrdila, že pohodlí dětí a jejich rodičů je pro ně to nejdůležitější a proto se snaží i letošními novinkami usnadnit jejich každodenní život.

 

První novinkou je sportovní kočárek Wow!, který je určen pro děti od narození až po 36 měsíců. Je odolný a poměrně lehký a jeho velkou výhodou je, že jeho skládání je extrémně kompaktní, takže po složení zůstane stabilně stát na místě. Díky své lehkosti a jednoduchosti manévrování je tento nový kočárek Wow! dokonalý pro rodiče, kteří jsou stále v pohybu. Kočárek rovněž disponuje velkou stříškou, která má navíc odnímatelný průzor vyroben z materiálu, který efektivně odráží sluneční paprsky a tak vaše děťátko chrání před sluncem.

 

Je dostupný ve čtyřech barvách - Dark (černá), Trooper (světlešedá), Kenobi (modrá) a Rebel (oranžová).

 

 

Ďalšou novinkou je kočík Baby Twin, ktorý je určený pre všetkých šťastných rodičov s dvojičkami alebo s deťmi, ktoré majú k sebe vekovo blízko. Kočík je určený pre detičky od narodenia až po 36 mesiacov a aj napriek tomu, že je dizajnovaný tak, aby boli vaničky paralelne vedľa seba, šírka celého kočíka nerobí žiadne problémy. Šírka 72 centimetrov je stavaná akurát na to, aby prešla cez klasický rozmer dverí  (bežne v rozmedzí 75 až 80 centimetrov). Vaničky sa dajú otočiť tak, aby mali detičky výhľad na okolie a takisto sa dajú otočiť tak, aby mali výhľad na vás. V prípade, že vaše ratolesti preferujú každé niečo iné, otočenie vaničiek do rôznych smerov súčasne nerobí žiadny problém.

 

Kočík Baby Twin je dostupný v troch farbách – Irongate (čierna), Jade (zelená) a Silver (sivá).

 

 

Sportovní kočárek Livi je vhodný pro děti od narození až po 36 měsíců a díky svému ultra kompaktnímu designu je jeho ovládání velmi jednoduché. Navíc je jeho váha poměrně nízká, pouze 7,2 kilogramů, takže ho dokážete složit i s jednou rukou. Díky tomu, že sedadlo je možné sklopit do čtyř různých pozic, zaručuje pro vaše děťátko pohodlí už od samotného narození.

 

Značka Casualplay nabízí sportovní kočárek Livi ve dvou barvách - London (červená) a Paris (šedá).

 

 

CASUALPLAY - Playxtrem Skyline Set

 

Představujeme i super novinku v naší nabídce - CASUALPLAY - Playxtrem Skyline Set ve dvou provedeních a v nových trendy barvách.
Set 4v1 obsahuje sportovní kočárek, autosedačku 0-13 kg, vaničku a přebalovací tašku a set 3 v1 obsahuje sportovní kočárek, vaničku a přebalovací tašku

 

 

Poslední novinkou mezi kočárky jsou golfové kočárky Play Funky, které jsou již dobře známé z minulých let, ale v roce 2019 přicházejí s dvěma novými designy - prvním je Nautic Blue v moderních modro-bílých páscích a druhým je Sunrise v béžové barvě s pěkným vzorem ve vnitřní straně kočárku.

 

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit