VELKÝ JARNÍ VÝPRODEJ -  produkty za skvělé ceny

 Více informací naleznete zde >>  Akce trvá ještě:  

Kategorie
 
 
 
 
 

Kočárek Casualplay LOOPi se přizpůsobí vašemu životnímu stylu

 

Casualplay představuje nové kočárky Loopi  s novými druhem koleček, které sedí na konstrukci kočárku Loopi a dají se vyměnit snadno během pár minut podle aktuálních potřeb terénu a rodiče.

City kolečka, které každý vlastník kočárku Loopi City dobře zná, jsou pohodlné do vydlážděných cest města u nenáročných procházkách. Loopi City je základní model Loopi série . Je lehký (7 kilogramů) a rychle se skládá, proto je ideální pro všechny rodiče žijící ve městě a v bytě. Manévrování v úzkých prostorách je bezproblémové a dokonale se vejde do kufru auta nebo výtahu, což je jednou z nejzákladnějších požadavků na kočárek pro městských rodiče.

 

 

Casualplay Loopi City

 

Nové kočárky Casualplay Loopi Allroad a Running

 

Casualplay Loopi Allroad

Verze LOOPi Allroad (9,8 kilogramů) má nafukovací kolečka větších rozměrů, které se přizpůsobují nerovnému terénu, takže tato verze je ideální v případě, že se chystáte na dobrodružství do přírody, která zaručeně nemá dokonalé a vydlážděné chodníky. Loopi je vytvořen tak, aby byl flexibilní a praktický, proto stačí nasadit nové kolečka Allroad, které zvládnou i náročnější povrchy. A co je velkou výhodou, kočárek LOOPi Allroad je dostupný is kolečky City, takže se dají mezi sebou snadno vyměňovat.

Samozřejmě, je velmi důležité, abyste jako rodiče zůstali ve formě - příchodem miminka nekončí váš společenský život ani čas, který byste měli věnovat sobě a svému zdraví. Svého prcka si můžete vzít i na každodenní běh, na což jsou právě přizpůsobeny nové kolečka Running .

Casualplay Loopi Allroad

 

Casualplay Loopi Running

Kočárek LOOPi Running (10,5 kilogramů) je určen pro všechny aktivní rodiče, co chtějí dělat něco pro sebe a v konečném důsledku i pro své dítě, protože běžecké "procházky" ihned získají pro vás úplně jiný rozměr. Running kolečka jsou dostupné spolu s konstrukcí a jsou podstatně větší než City nebo Allroads . Jsou vytvořeny tak, aby bylo možné kočárek LOOPi využít nejen na jakýkoliv druh fyzické aktivity, ale i na různé terény - ať už se rozhodnete sportovat ve městě nebo v přírodě. Je navržen pro rodiče, kteří nechtějí přerušit svoji tréninkovou rutinu. Running model rovněž zahrnuje City kolečka .

Kočárek LOOPi je opravdu skvělý zejména tím, že po prvotní investici při setu máte vystaráno až do čtvrtého roku života vašeho malého prcka. Nové kolečka a verze jsou vytvořeny tak, aby se přizpůsobily nejen vám a vašemu dítěti, ale i vašemu životnímu stylu.

Všechny Loopi kočárky jsou dostupné v barvách Jet, Capri, Indian a Chackra.

Casualplay Loopi Running

 

Customer reviews0

Napsat recenzi
Do formulára vložte své osobní údaje a napište svou recenzi aby ste pomohli ostatním zákazníkum.

...

Přidat reakci na komentář:

... Zrušit